Vikatiedotteet

3.8.2017 klo 13.30
Lankapuhelinliikenteessä ilmennyt katkos Pyhämaan, Kammelan ja Kukaisten alueella on korjattu

1.3.2017
VSP:n sähköpostipalvelujen korjaustyöt on saatu päätökseen

Osassa VSP:n ylläpitämiä uusikaupunki.fi-päätteisiä sähköposteja sekä VSP:n pop3 -tiliasiakkaiden sähköpostipalveluja ilmeni torstaina 23.2. häiriöitä. Joillekin tileille kirjautuessa näkyviin tuli ainoastaan saapuneet -kansio eli mahdollisia alikansioita tai viestejä ei ollut näkyvissä. Sähköpostit tulivat perille normaaliin tapaan 23.2. klo 9.00 alkaen.

Palvelualustan ylläpitäjän 23.2. käynnistämät korjaavat toimenpiteet on saatu päätökseen eli sähköpostilaatikoiden näkymästä hävinneet viestit ja tiedostot on saatu palautettua niiden sähköpostitilien osalta, joita häiriö koski. Muutaman yksittäisen asiakkaan osalta palautustyö on aiheuttanut uusia ongelmia, jotka pyritään korjaamaan vielä mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa.


12.10.2016 klo 11.00
VSP Kaapelikaista -liittymissä ilmennyt vika on saatu kaikilta osin korjatuksi ja liittymät toimivat normaalisti.

10.10.2016 klo 13.30
VSP:n Kaapelikaista -liittymissä ilmennyt vika on suurimmaksi osaksi korjattu. Ajoittaisia häiriöitä voi kuitenkin vielä esiintyä ja vikaa selvitetään edelleen.

9.10.2016
VSP:n Kaapelikaista -liittymissä on havaittu häiriöitä. Vikaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa. Vikatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakastukeen, palvelunumerot ja muut yhteystiedot löydät

TÄÄLTÄ