B to B Markkinointi

Telemarkkinointi on tehokas tapa hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Myös yritykseltä yritykselle tapahtuvaa markkinointia voidaan hoitaa tehokkaasti telemarkkinoinnin keinoin. VSP:n ammattitaitoiset telemarkkinoijat hoitavat yrityksesi b to b markkinoinnin tehokkaasti ja uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Säästä resursseja ulkoistamalla b to b markkinointisi meille

Yrityksissä on usein haasteena resurssien oikeanlainen kohdentaminen. Telemarkkinointi vaatii resursseja, vaikka markkinoinnin perusideana on kasvattaa tuottoja. Myyntiprosessissa erittäin haastavaa on asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja potentiaalisten asiakkaiden aktivointi. Se vaatii aikaa, erityisosaamista ja riittävästi resursseja. Asiakkaiden tavoittaminen ja tapaamisten sopiminen voi lohkaista työpäivästä suurimman osan, jolloin varsinaiselle myyntityölle ei jää juurikaan aikaa. Kun ulkoistat b to b markkinoinnin meille, me huolehdimme kaupanteon ensiaskelista ja tapaamisten sopimisesta puolestasi. Ulkoistamalla b to b markkinoinnin voit valjastaa omat myyntiresurssisi varsinaiseen kaupantekoon tukemaan yrityksesi tuloksellista kasvua.
Teemme työtä vuosien kokemuksella, joten voit luottaa siihen, että myyntiprosessin raskain vaihe hoituu ammattitaidolla. Markkinointipalvelumme koostuvat jo olemassa olevien asiakkaiden kontaktoinnista sekä potentiaalisten uusien asiakkaiden kartoittamisesta.

Ulkoista osittain tai kokonaan

Teemme joustavia sopimuksia asiakkaan tarpeen mukaan – yhteistyö kanssamme onnistuu, vaikka tarvitsisit apua b to b markkinointiisi vain silloin tällöin. Mikäli yritykselläsi on jo omat puhelinmarkkinoijat, voit pyytää meiltä vahvistusta kiireisimpinä aikoina tai silloin, kun oma henkilöstösi on lomalla tai sairaana. Tai jos haluat lisätä myyntiresursseja, hoidamme b to b markkinointiasi sopimuksen mukaan niin usein kun haluat.
Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksellesi sopiva ratkaisu b to b markkinointiin, jotta voit keskittää omat resurssisi suoraan myyntityöhön!