Breezeway ulkoisti asiakaskontaktoinnin Protonelle – tavoitteena tunnettuuden kasvu ja selkeät kontaktit

Markkinointipalveluiden valintakonsultointiin erikoistunut Breezeway Oy aloitti viime vuoden puolella Protonen kanssa yhteistyön telemarkkinoinnin merkeissä.

Potetiaalisten asiakkaiden kontaktoinnin ulkoistaminen telemarkkinointialan ammattilaiselle kasvattaa kontaktien määrää ja vapauttaa yrityksen oman henkilöstön keskittymään ydinosaamiseensa.

– Tämä on aivan Protonen ydinosaamista. Olen aikaisemmin hoitanut potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnin itse, mutta halusin hakea ulkoistamisen avulla nopeampaa tunnettuuden kasvattamista sekä lisää volyymia toimintaan, kertoo Breezeway Oy:n toimitusjohtaja Tuuli Kahma.

Protone kontaktoi räätälöidysti valikoituja asiakkaita ja toimittaa Breezewaylle raportit soittokierroksen jälkeen. Yhteydenottojen perusteella Breezewaylle muodostuu erityyppisiä mahdollisuuksia ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

– Vaikka yhteistyömme on vielä melko tuore, siitä on tullut jo hyviä kokemuksia. Protone kykenee menemään myös hankalampiin toimialoihin hyvin sisään ja tekee laadullisesti hyvää työtä.

Tunnettuus nousuun

Toimitusjohtaja Tuuli Kahma näkee Protone-yhteistyön mahdollisuutena yrityksensä tunnettuuden kasvattamiseen. Markkinointipalveluiden valintakonsultointi on Suomessa melko tuore ala eikä sen toimijoita välttämättä tunneta yritysmaailmassa vielä kovinkaan hyvin.

– Asiakkaani ovat olleet hyvin tyytyväisiä siihen, että he saavat yhteistyökumppanien valintaan apua markkinoinnin palveluntarjoajien kentän tuntevalta taholta. Tunnettuutemme on kuitenkin vielä melko pieni, sillä kovinkaan monessa yrityksessä ei tiedetä, että tämäntyyppistä palvelua on tarjolla, Kahma sanoo.

Breezeway Oy on Suomen ensimmäinen markkinointipalveluiden valintakonsultointiin erikoistunut palveluntarjoaja. Se seuraa tiiviisti jatkuvasti muuttuvaa markkinointialaa ja markkinoinnin palveluntarjoajien kenttää, ja avustaa asiakasyrityksiään markkinointipalveluiden valinnoissa ja hankinnoissa.

Lisätietoja:

www.breezeway.fi

Tuuli Kahma
+ 358 50 544 6816

 

big_logo