DNA:n ja TDC:n yrityskauppa vahvistaa palvelutarjontaa yrityksille

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt DNA:n TDC-kaupan, jonka myötä TDC Oy ja TDC Hosting Oy siirtyvät DNA Oy:n omistukseen.

Kauppa vahvistaa TDC:n ja DNA:n palveluja käyttävien yritysten tarjontaa. Yritysliiketoiminta on DNA:n keskeinen kasvualue, jonka muotoutumiseen asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa kertomalla toimintaa ja palveluita koskevista toiveista.

Yrityskauppa ei tuo mitään muutoksia TDC-palveluja käyttäville VSP:n asiakkaille. Tuotteet ja palvelut  ja niiden hinnat säilyvät ennallaan, ja tutut palvelukanavat palvelevat aiempaan tapaan jatkossakin. TDC Oy ja  TDC Hosting Oy jatkavat toimintaansa DNA:n tytäryhtiöinä.

DNA TDC A/S:n pääyhteistyökumppaniksi Suomessa

Osana järjestelyä DNA on sopinut strategisesta yhteistyöstä TDC A/S:n kanssa. TDC A/S on johtavia yritysten dataverkkojen toimittajia Pohjoismaissa. Palvelut jatkuvat siis ennallaan myös TDC:n pohjoismaisella tasolla toimivilla asiakkailla, ja DNA voi alkaa tarjota yrityksille ja palveluntarjoajille kilpailukykyisiä kansainvälisiä data- ja viestintäratkaisuja.

Asiakas keskiössä

Asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen on jatkossakin VSP:n, DNA:n ja TDC:n tärkeimpiä prioriteetteja. TDC:n lailla DNA on keskittynyt laadukkaan asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Syksyllä 2013 julkaistun kansainvälisen EPSI Rating -tutkimuksen mukaan TDC Oy:llä on tyytyväisimmät kiinteän laajakaistan asiakkaat ja DNA:lla tyytyväisimmät mobiililaajakaistan asiakkaat.

VSP on toiminut TDC Oy:n jälleenmyyntikumppanina jo vuodesta 2007 alkaen.

VSP:n valtakunnallinen yritysmyynti antaa mielellään lisätietoa asiasta, puh. 0306 665 500