Etähallinta

Etätukipalvelut voidaan tarvittaessa hoitaa toimestamme asiakkaan valtuuttamana työaseman etähallintaa käyttäen internetin välityksellä. Etähallintapalvelut tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun kinkkisempiinkin ongelmatilanteisiin paikasta riippumatta ja ovat korvaamattoman tärkeä tukimuoto varsinkin teknistä erikoisosaamista vaativissa ongelmissa ja tilanteissa, joihin perinteiseen neuvontaan ja ohjaukseen perustuva etätuki ei tuo tehokasta tai riittävää ratkaisua.

VSP:n (Vakka Suomen Puhelin Oy) Rauha Service Desk toteuttaa viimeisimmän nykytekniikan mahdollistamat etähallintaratkaisut luotettavasti koulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten toimesta vahvasti salattuja ja turvallisia tietoliikenneyhteyksiä hyväksi käyttäen. Joustavan etähallinnan avulla ratkaisemme kätevästi lähes kaikki mahdolliset IT-ongelmat laiterikkoja lukuun ottamatta. Palvelumme käsittävät sekä käyttöjärjestelmien, ohjelmistojen ja Office 365 -palveluiden häiriö-, muutos- ja ongelmanhallinnat, kuin sovellusasennukset sekä käyttäjätilien ja salasanojen hallinnan. Tarpeen vaatiessa välitämme vastaanottamamme tukipyynnöt edelleen etukäteen sovitulle kolmannelle osapuolelle, joka on vastuussa yrityksesi IT-ratkaisujen vaatiman lähituen hoitamisesta.

Etähallintapalvelumme laskutus pohjautuu aidosti kiinteään, käyttäjäkohtaiseen ja sovittuna palveluaikana rajoittamattoman tukipyyntömäärän sisältävään kuukausihinnoitteluun ilman erillisiä minuutti- tai palvelupyyntöpohjaisia veloituksia. Aloituskuluna veloitamme haluttuihin työasemiin tehtävästä etähallintaohjelmiston asennuksesta kertakustannukset, jonka jälkeen työasemia voidaan välittömästi etähallita tehokkaasti.

Vastaamme etähallintapyyntöihin aina alle minuutissa. Pääosin ongelmat saadaan ratkaistua jo ensimmäisen tukikontaktin aikana, mutta lupaamme toimittaa viimeistään tunnin sisällä tukipyynnöstä asiakkaillemme vastineen, jossa selvitämme vian syyn ja sen korjaamiseen vaadittavan aikataulun.

Ulkoistamalla IT-tukipalvelut meille, voit rauhassa keskittää resurssisi omaan ydinliiketoimintaasi ja jättää tietotekniikan huolenaiheet ja puuduttavat rutiinityöt huoletta vaivaksemme. Etätukemme palveluaika on määriteltävissä sopimuskohtaisesti ja tarvittaessa tarjoamme etähallintaa jopa 24/7.

Tutustu elämää helpottavien etähallintapalvelujemme lisäksi myös kokonaisvaltaiseen Rauha IT
-ratkaisuun, jonka avulla ulkoistat tukipalveluiden ohella kätevästi koko yrityksesi perustietotekniikan laitehankintoineen ja ylläpitoineen niin ikään kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan.