Kaapeli-TV:n signaalimuutos voi aiheuttaa ongelmia osalla asiakkaista

Tiedote 25.10.2019 klo 15:45
Muutostyöstä on valitettavasti aiheutunut odottamattomia teknisiä ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa hetkellisiä häiriöitä.

Korjaustoimenpiteet ovat käynnissä ja tilanne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme muutostyöstä aiheutuvaa haittaa.

Päivitys 17: 15: Kaikille kaapeli-TV asiakkaille näkyvät nyt ilmaiseksi viikonlopun ajan ilmoitetut Viasat Golf, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko, Viasat Urheilu ja Viasat Urheilu HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD sekä Viasat Nature HD. * Lisäksi saman ajan nyt näkyvissä myös C More Max ja C More Max HD kanavat! *

 

Mistä on kyse?

Vakka-Suomen Puhelimen kaapeli-TV-verkon kanavapalveluja koskeva sisältösopimus uudistui 23.10.2019. Uudistus toi tarjolle uusia kanavapaketteja ja kanavia sekä muutoksia joidenkin kanavapakettien sisältöön ja hintoihin. Samassa yhteydessä osa kanavapaketeista sekä yksittäisistä kanavista myös poistui käytöstä.

Uudistuksen yhteydessä myös maksuttomien peruskanavien tarjonnassa tapahtui pieniä muutoksia. Peruskanaviin saatiin mukaan esimerkiksi LIV HD sekä JIM HD ja vastaavasti TLC HD, MTV ja France 24 DH -kanavat poistuivat.

Kanavapaketit vaihtuivat uusien pakettien mukaisiksi automaattisesti lukuun ottamatta Mix-kanavapaketteja, joissa sisällön asiakas saa itse valita. Uudistuksen yhteydessä Mix-paketteihin sisältyvien kanavien määrä muuttui, joten asiakkaan on valittava haluamansa kanavat uudelleen.

C Moren ja Viasatin kanavapaketit säilyvät ennallaan.

Tutustu uusiin kanavapaketteihin ja muutoksiin tarkemmin täällä