Konesalipalvelu

VSP tarjoaa korkean käytettävyyden laitetilaa tai pilvipalveluna tuotetun virtuaalipalvelinympäristön yritysten palvelimille. VSP:n konesalipalvelu on kokonaiskonsepti, joka kattaa asiakkaan tietojärjestelmän palvelimien tai niiden osien valvonnan, hallinnan, ylläpidon ja toimivuuden varmistamisen. Palvelun tarkka sisältö ja palveluluokat ovat sovittavissa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelun laajuus voi vaihdella yksittäisen palvelimen valvonnasta suuren operatiivisen järjestelmän valvontaan ja hallintaan ja kokonaisuuteen voidaan liittää myös lisäpalveluita.

Ennakoivan etävalvonnan ja asiantuntevan suunnittelun avulla VSP:n konesalipalvelulla asiakkaalle tuotetaan häiriötön ja korkean käytettävyyden palvelinympäristö. Palveluun tulevat palvelimet voivat sijaita joko asiakkaan omissa tiloissa tai VSP:n laitetiloissa. Kummassakin tapauksessa VSP luo palvelimiin tietoturvallisen, palvelinhallintaan käytettävän tietoliikenneyhteyden.

VSP:n konesalipalvelun komponentteja ovat laitteistoylläpito, käyttöjärjestelmä- ja varusohjelmistoylläpito, järjestelmän valvonta, varmistus ja palautus, ongelmanhallinta, käyttäjätunnusten hallinta käyttöjärjestelmätasolla, tulostusympäristön hallinta, suorituskykyvalvonta, tietokantajärjestelmän ylläpito ja hallinta sekä käyttäjätunnustenhallinta tietokantajärjestelmässä. Palvelutasoksi voidaan valita vakio tai räätälöity. Sovittua palvelutasoa käytetään palvelutehtävien priorisoinnissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin tulemme kertomaan lisää konesalipalvelustamme. Jätä yhteystietosi