Matti Nurmi on VSP:n uusi toimitusjohtaja

Diplomi-insinööri Matti Nurmi, 46, on nimitetty Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2017 alkaen yhtiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan, Seppo Kaskisen, jäädessä eläkkeelle.

Matti Nurmi siirtyi VSP:lle Telesteltä, jossa hän on tehnyt pitkän ja mittavan uran kansainvälisissä tehtävissä. Ennen Telesteä Nurmi on työskennellyt mm. metalli- ja kaivosalan teollisuuskonserni Sandvikissä sekä Valmet Automationilla.

Nurmi on syntynyt Uudessakaupungissa, josta hän lukion jälkeen siirtyi opiskelemaan Tampereelle. Nurmi valmistui diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä korkeakoulusta (nykyisin TTY) automaatiotekniikan koulutusohjelmasta vuonna 1995. Purjehdusta ja kuntoilua eri muodoissa harrastava Nurmi asuu perheineen Naantalissa.

– Vakka-Suomen Puhelin on erinomaisesti hoidettu yhtiö, jolla on kiinnostavat ja kasvumahdollisuuksia tarjoavat liiketoiminta-alueet. Uudessakaupungissa kasvaneena arvostan yhtiön perinteitä ja merkitystä paikallisena toimijana ja voin ilolla todeta yhtiön synnyttäneen menestyksekkäästi myös uusia liiketoiminta-alueita perinteisen toimialan rinnalle. Valittua strategiaa on toteutettu onnistuneesti, pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti. Haluan kehittää yhdessä yhtiön ammattitaitoisen henkilöstön kanssa Vakka-Suomen Puhelinta edelleen, olemassa oleviin vahvuuksiin tukeutuen ja tasapuolisesti kaikkia liiketoiminta-alueita kehittäen, unohtamatta silti tutkia ja arvioida myös uusia mahdollisuuksia, Nurmi sanoo.