Osallistu maksuttomiin webinaareihimme

Järjestämme kaksi sisällöltään samanlaista webinaaria lokakuussa ja marraskuussa. Puoli tuntia kestävät webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille!

Webinaarit järjestetään tiistaina 20.10. klo 9.00 sekä torstaina 19.11. klo 9.00. Linkki ilmoittautuneille lähetetään päivää ennen tilaisuutta. Webinaarien virallinen osuus tallennetaan ja webinaarien jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Webinaariemme aiheet:

Helpota matka-ja kululaskujen käsittelyä – vältä kuittivuoret ja tekemättömät matkalaskut

Visma.net Expensellä kirjaat matka- ja kululaskut kätevästi selaimella matkalla, kotona tai töissä. Kuittien käsittely onnistuu mobiilisovelluksen avulla. Koko prosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti.

Sari Kantokoski, Expense tuotepäällikkö, Visma

Mobiili- ja selainkäyttöinen työajanseuranta – sähköiset tuntikirjaukset ja kattava raportointi

Unohda perinteiset tuntilaput ja ota käyttöön mobiili- ja selainkäyttöinen työajanseuranta – Visma Entry tai Movenium. Säästä aikaa ja vaivaa sähköisillä tuntikirjauksilla. Työtunnit voidaan kirjata projekteille, asiakkaille tai kustannuspaikoille vaivattomasti. Kattava raportointi helpottaa laskutusta sekä työaikojen, ylitöiden ja poissaolojen seurantaa.

Johannes Koponen, Entry tuotepäällikkö, Visma

Kiinnostuitko?
Ilmoittaudu osoitteeseen: yritysmyynti(at)vsp.fi
Ilmoita yhteystietosi ja kumpaan webinaariin haluat osallistua, niin lähetämme sinulle linkin.

Webinaareihin osallistuneiden kesken arvomme 2 kpl Delicard-lahjakorttia. Arvonta suoritetaan 20.11. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.