Protone laajentaa toimintaansa yritysmyyntiin

Protone Oy on ostanut Teleperformance Finland Oy:n aikaisemmin pyörittämän päivittäistavarakaupan telemyyntiyksikön koko liiketoiminnan. Myyntiyksikkö aloitti toimintansa Protonen nimissä helmikuun ensimmäisenä päivänä. Päivittäistavarakaupan myyntiyksikön osto tarjoaa Protonelle mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa alueelle, joka on riittävän lähellä sen ydintoimintaa.

Kyseessä on yritysmyyntiyksikkö, joka keskittyy erityisesti vähittäiskauppasektoriin. Yksikkö kontaktoi kauppiaita säännöllisesti isompien merkkitavaravalmistajien toimesta, ja asiakkaiden kanssa tehdään jatkuvaa, pitkäaikaista yhteistyötä, selvittää Protone Oy:n toimitusjohtaja Kari Heikkilä.

Emme ole aikaisemmin tehneet puhelinmyyntiä tässä mittakaavassa, mutta näimme tässä selkeästi uuden alueen, jolla voimme laajentaa liiketoimintaamme. Se on riittävän lähellä toimintamallejamme ja käyttämäämme teknologiaa, mutta kuitenkin riittävän erilainen.

Uusi tekniikka käyttöön

Yritysmyyntiyksikössä työskentelee kuusi työntekijää, jotka jatkavat Protonen palveluksessa Tampereella avatuissa uusissa toimitiloissa. Omistajanvaihdoksen myötä henkilökunta saa työkalukseen uuden teknisen järjestelmän.

Henkilökunta on kokenutta ja heillä on kova ammattitaito. Uusissa tiloissa otetaan käyttöön uusi tekninen ympäristö, jota olemme voimakkaasti kehittäneet palvelemaan sekä asiakkaita että työntekijöitä entistä paremmin. Tilaukset siirtyvät vaivattomasti tukkuliikkeiden järjestelmiin niin, ettei tarvitse vain soitella ja meilailla, Heikkilä sanoo.

Kun olemme varmistaneet, että siirto uusiin tiloihin ja uuteen järjestelmään sujuu onnistuneesti, tarkoituksena on myös kehittää ja kasvattaa myyntiyksikön toimintaa.
Tampereen yksikön yhteystiedot:

Protone Oy
Merja Tila
yhteyspäällikkö
GSM: 040-849 2406
Vaihde: 03-622 51 00
Fax: 03-225 52 32
merja.tila@protone.fi
Pyhäjärvenkatu 5 C 401 B
33200 TAMPERE

Lisätietoja:

Protone Oy
Kari Heikkilä
p. 050 387 11 33

 

protone_sloganlogo_nettiin2