Protone on luotettava ja joustava yhteistyökumppani

Kysyimme kesä-elokuussa b-to-b telemarkkinointi- ja teleprospektointiasiakkailtamme, kuinka tyytyväisiä he ovat toimintaamme. Parhaat arvosanat saimme luotettavuudesta ja joustavuudesta. Myös toimintaamme kokonaisuudessaan sekä yhteistyön hyödyllisyyteen ja tuloksellisuuteen asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Kysely toteutettiin Digium Enterprisella, joka on palautteenhallintaan ja tiedonkeruuseen tarkoitettu Internet-pohjainen ohjelmistopalvelu. Kysely lähetettiin 128 sellaiselle asiakkaalle, jotka ovat vähintään viimeisen vuoden aikana käyttäneet Protonen palveluita.

Tulokset kertovat, että Protonea pidetään erityisesti luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina. Lähes kaikki vastaajat olivat myös sitä mieltä, että yhteistyö Protonen kanssa on ollut heille joko erittäin tai melko hyödyllistä ja/tai tuloksellista.

Yli puolet vastaajista kertoikin, että ovat erittäin tyytyväisiä Protonen toimintaan kokonaisuudessaan. Lisäksi lähes 70 % vastaajista oli jo suositellut tai aikoo tulevaisuudessa suositella Protonen palveluita myös muille, mikä on tietysti ilahduttavaa.

– Olemme panostaneet palveluidemme laatuun sekä osaamiseen, mutta silti yllätyimme positiivisesti näin hyvistä tuloksista. Tunnuslukujen ja arvosanojen lisäksi saimme paljon toteuttamisen arvoisia ideoita toimintamme kehittämistä silmällä pitäen, kertoo palvelu- ja hallintojohtaja Mervi Toikka.

Jatkossa toteutamme kyselyn puolivuosittain. Myös sellaisille asiakkaille, joille on vasta tehty pilottiprojekti, teemme oman kyselyn.

PI064081_HIGH