Protonelle Menestyjä-sertifikaatti

Protone Oy on sijoittunut Kauppalehden Menestyjät-vertailussa Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon. Vain noin 1,9 prosenttia kaikista suomalaisista yrityksistä täyttää nämä kriteerit. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaama maksuvalmius.

Kauppalehden jokasyksyinen Menestyjät-sarja vertailee suomalaisyritysten taloudellista menestystä. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon.

Menestyjäluokituksen tekee Kauppalehden analyysiyksikkö Balance Consulting, joka mittaa yrityksen taloudellista suorituskykyä kuuden eri osa-alueen pohjalta.

Vertailussa ovat mukana kaikki suomalaiset yritykset, joiden liikevaihto ylittää 1,7 miljoonaa euroa ja joista on saatavissa tilinpäätöstiedot. Yritys on menestyvä, jos sen kasvu, kannattavuus, rahoitusrakenne ja maksuvalmius ovat kunnossa.

Mitä Menestyjä-sertifikaatti kertoo?

Kauppalehden luokitus ei mittaa pelkästään luottokelpoisuuttaa. Yritys voi olla luottokelpoinen, vaikka sen talousluvut eivät olisi huippuluokkaa. Menestyjä-sertifikaatti kertoo siitä, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla.

Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia. Yrityksen vahva taloustilanne kertoo, että kumppanuus voidaan rakentaa tukevalle pohjalle, eikä se kaadu talouden heilahteluihin. Menestyjäluokitus on myös osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Menestyjä_sinetti_nettiin_RGB