Rauha Office 365 -palvelupaketit siirtävät yrityksesi toimisto-ohjelmistot ja sähköpostipalvelut pilveen

Vakka Suomen Puhelin Oy:n (VSP) tuottamat Rauha Office 365 -pilvipalvelut leikkaavat tuntuvasti yrityksesi IT-kuluja ja tehostavat huomattavasti päivittäisiä toimistorutiineja. Microsoftin ja F-Securen kanssa yhteistyössä toteuttamamme Office 365 -palvelupaketti siirtää Microsoft Office 2010 -toimisto-ohjelmistot sekä 25 gigaisilla postilaatikoilla varustetun Microsoft Exchange Online -sähköpostijärjestelmän yksittäisten työasemien sijaan internetin kautta käytettäviksi pilvipalveluksi. Pilvipalvelut ja ohjelmistojen etäkäyttö tarjoavat lyömättömän laskentatehon, joka mahdollistaa jouhevan ammattitason työskentelyn myös mobiililaitteiden välityksellä, missä ja milloin tahansa. Office 365 toimii Internet Explorer, Google Chrome, Firefox tai Safari -selaimella varustettujen työasemien lisäksi käytännössä kaikilla Windows-, Android-, iPhone- ja Blackberry -pohjalle rakennetuilla älypuhelimilla. Ulkoistamalla IT-ohjelmistojen ylläpidon ja palvelunhallinnan meille, yrityksesi voi unohtaa IT-ongelmien kanssa painimisen ja keskittyä puhtaasti tuloksen tekemiseen ja oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Rauha Office 365 -palvelu mahdollistaa erilaisten dokumenttien käsittelemisen usean käyttäjän kesken samanaikaisesti ja tarjoaa monipuoliset kommunikointivälineet helppokäyttöisten pikaviesti- ja verkkoneuvotteluominaisuuksien muodossa. Takaamme verkon jatkuvan käytön ja myönnämme kaikille Office 365 -palvelusopimuksille 99,9 prosentin käytettävyysajan rahat takaisin -takuulla. Huipputason tietoturvasta pitävät huolen sähköpostin sisäänrakennettu virustentorjunta ja roskapostisuojaus, sekä hajautettujen palvelinkeskusten mahdollistamat ensiluokkaiset varmuuskopiointi- ja järjestelmänpalautustoiminnot. Office 365 -pilvipalveluihin sisältyvä monikanavainen puhelintuki tarjoaa apua mahdollisissa ongelmatilanteissa ja käyttäjätilien muutosasioissa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin ja on yrityksesi käytössä sopimuksen mukaisesti vaikka 24/7. Jos yritykselläsi on jo Office 365 -palvelu käytössä, voit tilata meiltä puhelintukipalvelumme myös erikseen.

Perusvalikoimamme sisältää kolme erilaista Rauha Office 365 -pakettiratkaisua. Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaamme ja kutsu asiantuntijamme paikan päälle räätälöimään juuri sinun yrityksenne tarpeita vastaava palvelupaketti. Pakettien sisältöä voidaan muuttaa helposti tarpeidenne mukaisesti, jolloin yrityksesi ei joudu maksamaan yhdestäkään mahdollisesti turhaksi käyneestä palvelusta. Kaikki Office 365 -pakettimme sisältävät täydelliset ohjelmistoasennukset ja sähköpostitilien määritykset haluttuihin laitteisiin, sekä seikkaperäiset ja selkeät ohjeistukset asetusten omatoimiseen tekemiseen mobiililaitteissa. Office 365 E3 -paketti sisältää lisäksi Microsoft Office Professional Plus 2010 version, jonka lisenssi kattaa ohjelmiston asennuksen yhteensä jopa viiteen työasemaan.