SataCom-fuusio on edennyt suunnitelmien mukaan

VSP:n asema yritysten IT-kumppanina Länsi-Suomessa vahvistui, kun yhtiö osti toukokuussa 2019 satakuntalaisen SataComin koko osakekannan. Yrityskauppa käynnisti vaiheittain etenevän fuusion, jonka myötä SataCom sulautuu osaksi Vakka-Suomen Puhelinta.

SataCom Oy on vuonna 1989 perustettu, yritysten IT-palveluiden ja -laitteiden kokonaistoimittaja. Yhtiöllä on pitkäaikaisia asiakkuuksia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla pääosin Rauman ja Porin talousalueilla. SataComin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 3,3 miljoonaa euroa.

SataComin henkilöstö siirtyi VSP:n palvelukseen lokakuun alussa ja marraskuusta alkaen SataComin asiakkuuksien sopimukset ja palvelujen laskutus siirtyivät VSP:lle.

VSP:n ICT-liiketoiminta työllistää SataComin fuusion myötä jo 50 asiantuntijaa Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. VSP tarjoaa yrityksille mm. kotimaista IT-käyttäjätukipalvelua, konesalipalveluja, IT-asiantuntija-palveluja, työn tuottavuusratkaisuja sekä laitteiden ja ohjelmistojen elinkaaripalveluja.

Yrityskaupan myötä VSP tarjoaa myös Satakunnan alueella sekä nykyisille että uusille asiakkaille entistä kattavammat ICT-palvelut vahvasti paikallisin voimin.