Siirry hallitusti pilvipalveluihin ja varmista myös tuki

Pilvipalvelut ovat internetin kautta tarjottavia tietoteknisiä palveluita, jotka saat yrityksesi käyttöön nopeasti ja pienin aloituskustannuksin. Palvelut ovat käytettävissä erilaisilla päätelaitteilla käytännössä missä ja milloin vain, mikä tehostaa arjen rutiineja ja säästää kustannuksia alalla kuin alalla merkittävästi. Pilvipalveluja käyttävistä suomalaisista pienyrityksistä jo peräti 55 %:a näkee pilvipalvelujen olevan kriittinen menestystekijä kasvua haettaessa.

VSP:n Rauha Office 365 + puhelintuki – tehokas ja hallittu kokonaisuus

VSP toimii Microsoft Cloud Accelerate -kumppanina, mikä osoittaa, että meillä on laajaa kokemusta pilviteknologioihin pohjautuvien ratkaisujen kehittämisestä ja toimittamisesta. VSP:n tarjoamaan kokonaisuuteen sisältyvät Microsoft Officen tutut työasemaohjelmistot, erinomaiset sähköposti-, yhteistyö- ja verkkokokousratkaisut ja lisäksi puhelintuki Microsoft Office 365 -palveluille.

VSP:n Rauha Office 365 -palvelupaketeista löytyy valinnanvaraa niin sisällön kuin kuukausimaksunkin suhteen. Vakioitu ja dokumentointi palvelumalli, pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen varmistavat palvelujen tehokkaan käyttöönoton ja sen, että saat varmasti yrityksesi tarpeita vastaavan pilvipalvelukokonaisuuden. Puhelintuki varmistaa lisäksi pilvipalvelujen tehokkaan käytön, kun käyttäjät saavat nopeasti apua myös mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Miksi siirtyä pilvipalveluihin?

Pilvipalvelujen suurimpia etuja ovat kustannussäästöt, helppo hallittavuus ja tuottavuuden paraneminen. Kun siirrät päivittäiset viestintäratkaisut pilveen, kustannukset ovat tarkasti tiedossa ja ennakoitavissa ja palvelut aina ajan tasalla. Saat yrityksesi käyttöön viimeisimmät ohjelmistot ja palvelutja voit käyttää tuttuja Microsoft Office -työkaluja ja sovelluksia lähes mistä tahansa ja lähes millä laitteella tahansa.

Kun haluat siirtyä pilvipalveluihin helposti ja kustannustehokkaasti, valitse kumppaniksesi VSP.

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme, niin tulemme kartoittamaan yrityksenne tarpeet ja teemme tuota pikaa tarjouksen.

Rauha Office 365 palvelupaketit käyttäjätuella alkaen vain 7,50 € / kk / käyttäjä
(alv 0 %, käyttäjäkohtainen käyttöönottomaksu).