Tehosta myyntiprosessia – ulkoista asiakashankinta

Myyntiprosessissa uusien asiakkaiden hankinta vie useimmiten suuren osan myyjän työpäivästä. Kun haluat tehostaa myyntiäsi, vapauta myyjäsi varsinaiseen kaupantekoon ja jätä asiakashankinta meidän huoleksemme. Tarjoamme b-to-b-telemarkkinointia ja asiakastapaamisten buukkausta yrityksille toimialasta riippumatta. Autamme sinua tavoittamaan haluamasi yrityspäättäjät kustannustehokkaasti ja optimoimaan omien myyntiresurssiesi käytön.

Telemarkkinointi on tutkitusti tehokas asiakashankinnan väline

Tutkimukset osoittavat, että telemarkkinoinnilla liidien eli myyntivihjeiden hankinta on tuottavaa. Tuottavan asiakashankinnan lähtökohtana on asiantunteva ja osaava telemarkkinointitiimi. Useimmissa yrityksissä uusasiakashankinta sekä vanhojen asiakkaiden kontaktointi jää pelkästään myyjän harteille. Tämä voi kuitenkin koitua tuottavan kasvun esteeksi, jos myyjälle jää työajasta vain murto-osa varsinaiselle myyntityölle eli tarjousten laatimiselle ja kauppojen solmimiselle.

Kun asiakashankintaan otetaan mukaan kumppani, voidaan tuottavuus saada yllättäväänkin nousuun. Telemarkkinointi- ja buukkausratkaisumme sopivat yrityksille, joissa etsitään ratkaisua myyntihenkilöstön työajan optimointiin. Omia myyntiresursseja ei kannata hukata myyntiprosessin raskaimpaan vaiheeseen, jos saman työn voi saada kustannustehokkaammin jostain muualta. Ammattitaitoiset telemarkkinoijamme antavat yrityksestäsi positiivisen kuvan ja jättävät henkilökohtaisen muistijäljen potentiaalisten asiakkaidesi mieliin. Contact center -ammattilaisena kuulostamme yritykseltäsi kaikissa tilanteissa ja tunnemme liiketoimintasi.