Puheratkaisut

Mobiililiittymä kiinteällä kuukausimaksulla ilman rajoituksia

Erittäin kilpailukykyinen ja monipuolinen ratkaisu puhe- ja datapalveluiden langattomaan käyttöön! Puheliikenteen lisäksi mobiililiittymän peruspalveluja ovat mobiilidata, teksti- ja multimediaviestit, videopuhelut sekä automaattinen liittymäasetusten vastaanottaminen tekstiviestinä. Liittymän hinnoittelu on paitsi edullinen, myös kaivatun selkeä; kiinteä kuukausimaksu ei sisällä lainkaan puheaika-, viesti- tai datasiirtorajoituksia. Kustannukset on helppo budjetoida ja seuranta vaivatonta.

Skaalautuva puhelinvaihde kiinteällä kuukausimaksulla ilman laiteinvestointeja

Skaalautuva puhelinvaihde tarjoaa yrityksellesi monipuolisen, tarpeiden mukaan mukautuvan puhelinvaihteen ilman laiteinvestointeja. Päätelaitteiden lisääminen ja poistaminen käyvät vaivattomasti ja laskutus tapahtuu kiinteällä kuukausimaksulla. Monipuolisten ryhmä- ja henkilötason puheluohjausmahdollisuuksien sekä kätevien lyhytnumeroiden lisäksi skaalautuva puhelinvaihde tekee yrityksen sisäisistä puheluista maksuttomia. Palveluun voidaan liittää myös Microsoft Lync –viestintäsovellus.

Numerointi

Selkeä ja yhtenäinen numerointi on osa laadukasta yrityskuvaa. Kauttamme saat yritys- ja yhteisönumerot sekä helposti muistettavat maksuttomat ja maksulliset palvelunumerot.