Yrityksen internet

Yrityksen internet

Yrityskäyttöön suunnitelluissa internetliittymissä kokonaisuus on kuluttajaliittymiä monipuolisempi ja taso monella tapaa korkeampi: yritysliittymät toteutetaan kiinteillä IP-osoitteilla ja kapasiteettitarpeen mukaisella tekniikalla. Eri nopeusluokkien lisäksi liittymiin on saatavilla useita hyödyllisiä lisäpalveluita ja vasteajat mahdollisissa vikatilanteissa ovat huomattavasti kuluttajaliittymiä lyhyemmät. Luotettavan operaattorin verkossa yrityksesi liittymät ovat aina myös viimeisimpien tietoturvatoimenpiteiden ja tehokkaan verkonvalvonnan piirissä.

Palomuuriratkaisut ja palvelunestohyökkäysten heikennyspalvelu nostavat käytettävyyden korkeimpaan mahdolliseen luokkaan. Laatutaso (QoS) -reitityksellä internetliittymää voidaan hyödyntää myös puheliikenteen välittämiseen.

Domain-palvelut helpottavat yrityksen verkkotunnusten hakua ja ylläpitoa. VSP:n toimittamaan yritysliittymään sisältyy päänimipalvelu (Primary DNS) yhdelle verkkotunnukselle. Verkkotunnus (yritys.fi) rekisteröidään ja sen alaisuuteen määritettyihin työasemiin viitataan nimillä (www.yritys.fi). Rekisteröinnin onnistumisen takaamiseksi palveluun tulee liittää vähintään kaksi verkkotunnuksen tietoa jakavaa nimipalvelinta.