Toimivaa tietotekniikkaa ilman investointeja

Yhteydet pätkivät, sähköposti tökkii, päivitys jumittaa koneen – kuulostaako tutulta? Ulkoistamalla yrityksesi IT-ratkaisut voit välttää ongelmat pysyvästi ja keskittyä oman liiketoimintasi hoitamiseen.

VSP:n Rauha IT on kattava ulkoistuspalvelu, joka soveltuu pienillekin yrityksille. Palvelun tilaaminen on erittäin helppoa ja käyttöönotto käy parhaimmillaan viikonlopun aikana päivittäistä työntekoa häiritsemättä.

Perusratkaisuna Rauha IT kattaa käyttövalmiin työaseman tarvittavine ohjelmistoineen täydellä ylläpidolla ja helpdesk -tukipalvelulla. Asiakas voi valita käyttötarpeita parhaiten vastaavan työaseman eli kiinteän pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen HP:n laadukkaista pitkän elinkaaren yrityslaitteista. Palveluun sisältyy vaativaankin yritys- ja tiimikäyttöön tarkoitetut Windows-käyttöjärjestelmät sekä täydelliset tietoturvapalvelut.

Rauha IT -palvelun todellinen etu on jatkuvan käytettävyyden varmistaminen ilman isoja laiteinvestointeja ja oman osaamisen kallista ylläpitoa. Maksat takuuvarmasti toimivasta tietotekniikasta ja ohjelmistoista kiinteän, käyttäjäkohtaisen kuukausimaksun. Näin voit ennakoida IT-kulusi tarkasti etukäteen ja tarpeidesi kasvaessa voit tilata nopeasti lisää käyttövalmiita työasemia. Paketti optimoidaan aina yrityksen tarpeita vastaavaksi, jolloin et maksa turhasta. Palvelulla tehostat toimintaasi ja saat kaupan päälle aidosti mielenrauhaa.
Tutustu palveluun ja esimerkkeihin osoitteessa www.rauhansopimus.fi

Rauha-esitekuva-22-231x300