Uusasiakashankintaa ammattitaidolla VSP:n Protone Contact Centeriltä

Uusasiakashankinta on usein todella aikaa vievää ja siksi se on järkevää ulkoistaa osaavalle kumppanille. VSP:n Protone Contact Center tarjoaa uusasiakashankintaa yrityksille vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Uusasiakashankinta: ulkoistamalla säästät aikaa

Kun ulkoistat uusiasiakashankintasi meille, voit vapauttaa yrityksesi oman myyntihenkilöstön resurssit suoraan kauppojen solmimiselle. Uusasiakashankinta vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä; jo asiakkaan tavoittaminen voi vaatia monta soittoyritystä ja päätös tapaamisesta voi edellyttää pitkääkin keskustelua.

Uusasiakashankinnassa palvelun laatu ratkaisee

Uusasiakashankinta on monelle yritykselle elintärkeää, jotta liiketoiminta kasvaa. VSP:n Protone Contact Centerin kokeneet asiakaspalvelijat osaavat antaa yrityksestäsi potentiaalisille asiakkaille oikeanlaisen mielikuvan ja palveluhenkisyytemme jättää asiakkaallesi miellyttävän tunteen yhteydenotosta. Loistavan palvelutason takaa yli 12 vuoden kokemus, vakiintunut henkilökunta ja monikanavainen, edistyksellinen contact center -teknologia.

Monilla asiakkailla on epämiellyttäviä kokemuksia puhelinmyyjistä, jotka lukevat valmiin tekstin paperista, eivätkä anna asiakkaalle puheenvuoroa. Me panostamme siihen, että puhelusta välittyy aina positiivinen ja aito tunnelma ja annamme myös tilaa keskustelulle. Kohtelemme asiakkaita yksilöinä ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua. Uusasiakashankinnassakin nämä seikat ovat tärkeitä, jotta potentiaalinen asiakas päätyy juuri sinun yrityksesi palveluihin ja tuotteisiin.

VSP:n Protone Contact Center puhuu puolestasi

Jotta voimme varmistaa, että ammattilaisemme puhuvat yrityksesi suulla, koulutamme henkilökuntamme tuntemaan tuotteesi ja palvelusi kattavasti. Tällä tavalla tarjoamme potentiaalisille asiakkaille asiantuntevaa palvelua jo uusasiakashankinnan tasolla.

VSP:n Protone Contact Center tarjoaa yrityspäättäjille kohdistettua telemarkkinointia monipuolisesti; asiakastapaamisten buukkausta ja liidien generointia, asiakkuudenhoitoa sekä tilaisuuksien kutsu- ja jälkisoittoja. Tarjoamme lisäksi tutkimushaastatteluja sekä vähittäiskaupan päättäjille suunnattua palvelumyyntiä ja asiakkuudenhoitoa.

Kiinnostuitko uusasiakashankinnan ulkoistamisesta? Ota yhteyttä meihin.