Vakka-Suomen Puhelin osti Rauman ATK-Antin

Vakka-Suomen Puhelin Oy (VSP) on ostanut Rauman ATK-Antti Oy:n koko osakekannan. ATK-Antin henkilöstö siirtyy kaupan myötä VSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yrityskaupalla VSP vahvistaa asemaansa paikallisena ICT-palveluntarjoajana Rauman seudulla, jossa se avasi oman toimipisteen jo tämän vuoden alussa. Vuonna 1996 perustettu ATK-Antti tarjoaa yrityksille mm. Visman yritysohjelmistoja sekä kokonaisvaltaista tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystyötä, johon sisältyy sekä tarvittavien ohjelmistojen että laitteiden kartoitus.

– ATK-Antilla on palveluntarjoajana vakiintunut asiakaskunta ja hyvä maine Rauman seudulla. Yrityskaupalla saamme lisää osaavaa henkilöstöä yhtiöömme ja varsinkin Visma-ohjelmistojen edustuksen myötä myös uudenlaista tarjottavaa nykyisille yritysasiakkaillemme. ATK-Antin nykyisille asiakkaille yrityskauppa tarkoittaa puolestaan huomattavasti laajempaa ICT-palvelujen tarjontaa ja resursseja, toteaa liiketoimintajohtaja Jyri Pouttu Vakka-Suomen Puhelimesta.

– Uusi omistaja antaa lisähartioita kasvun toteuttamiseen sekä asiakkaidemme palvelemiseen aiempaa monipuolisemmin nopeasti muuttuvassa ICT-ympäristössä. VSP:n pitkäjänteinen, kumppanuusajatteluun pohjautuva toimintatapa ja yhteinen arvomaailmamme tarjoavat erittäin hyvät mahdollisuudet kummankin osapuolen asiakkaita hyödyttävälle yhteistyölle, iloitsee toimitusjohtaja Mika Koivisto Rauman ATK-Antista.

Vakka-Suomen Puhelin Oy on vuonna 1896 perustettu ICT-alan palveluyhtiö, joka tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti IT-, tietoliikenne- ja contact center -palveluja. Yhtiö palvelee yrityksiä monelta eri toimialalta ja asiakkaana on useita tunnettuja ja oman alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Perinteisellä toimialueellaan Vakka-Suomessa yhtiö toimii teleoperaattorina ja tarjoaa televiestintä-, tietoliikenne- ja kaapeli-TV-palveluja myös kuluttajille. Yhtiö työllistää jo 280 ammattilaista usealla paikkakunnalla ja oli viime vuonna yksi eniten henkilöstömääräänsä kasvattaneista yhtiöistä Varsinais-Suomessa. Tuore yrityskauppa tukee osaltaan yhtiön strategista tavoitetta olla merkittävä IT-toimija erityisesti pk-sektorilla läntisen Suomen alueella.