"Definitivt det bästa är arbetskamraterna och den omedelbara atmosfären." - Anssi Sailomäki

Hos VSP får man utvecklas och trivas

Anssi Sailomäki lockades till VSP på hösten 2018 av gemenskapen i företagskulturen. Nu nästan tre år senare arbetar han som Team Coach och räknar som de bästa sidorna i sitt arbete upp den fina vi-andan samt arbetsuppgifterna, som utmanar till att utveckla sig.

När och varför började du på VSP?

”Jag började jobba på VSP i början av oktober 2018. Jag hade hört gott om företaget redan tidigare – i synnerhet enheten i Åbo och dess leende gemenskap berömdes. Jag fick en bild att arbetet i telefon är i stället för direktförsäljning fokusering på att ge information till kunder per telefon.”

Hurdan har din karriärutveckling varit?

”Jag började först som kundrådgivare i en tjänst, där arbetsbeskrivningen i första hand innefattade kundkontakter som ska skötas per telefon. Efter två månader flyttade jag till en ny tjänst, där arbetet till en början innefattade uppgifter som skulle skötas per e-post. Huvudsakligen hjälpte jag våra företagskunder i deras arbete och alltid vid behov tog jag emot också samtal per telefon.    

Våren 2019 blev jag Team Coach i samma tjänst. Nu ansvarar jag för två olika delområden inom tjänsten.”

Vad är det bästa i ditt jobb på VSP?

”Det absolut bästa är arbetskamraterna samt den öppenhjärtiga anda som utstrålas från en tjänst till en annan på kontoret. Omfattande uppgiftsbeskrivningar ger varje dag tillräckligt med utmaningar, vilket inspirerar till att utveckla sig. Dessa särdrag gör VSP till en arbetsplats, där man trivs och växer. På samma sätt kan man säkert beskriva många arbetsplatser, men själv har jag aldrig tidigare kunnat underskriva det tidigare sagda lika starkt.

Ingen arbetsdag är den andra lik eller förutsägbar – men det man kan vara säker på är att sakerna sköts i god gemenskap och att det är roligt att jobba i teamen.”

Se på våra lediga arbetsplatser, lämna en öppen ansökan eller beställ en jobbvakt!