IT-Palvelut

Tarjoamme yrityksille mm. kapasiteettipalveluja, IT-tukipalveluja, työn tuottavuusratkaisuja, IT-asiantuntijapalveluja sekä elinkaaripalveluja. Meiltä saat myös monipuolisia asiantuntijapalveluja suunnitteluun ja testaukseen, konsultointiin sekä projektien toteutuksiin. Halutessasi toimimme yrityksesi kokonaisvaltaisena IT-kumppanina, jolloin vastaamme siitä, että kaikki käytössäsi olevat IT-palvelut varmasti vastaavat yrityksesi tarpeita, etkä maksa turhista tai päällekkäisistä ratkaisuista.

Annamme IT-palveluista yrityksesi tarvekartoitukseen perustuvan yksilöllisen tarjouksen ja kerromme selkokielellä, mitä lisäarvoa palvelut liiketoiminnallesi tarjoavat. Tarjoamme käyttösi paitsi huippuosaamista, myös laajaa asiakaskokemusta monelta eri toimialalta. Sivuiltamme löydät kuvauksia muutamista keskeisistä IT-palveluistamme, mutta tulemme mielellämme kertomaan henkilökohtaisesti juuri Sinun yrityksesi tarpeita vastaavista ratkaisuista.

Tiesitkö, että kauttamme saat myös Visman ohjelmistot yrityksesi käyttöön!

Visma on täyden palvelun ohjelmistotalo, joka kehittää, myy ja markkinoi toiminnanohjauksen ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Visman ohjelmistovalikoimasta löytyvät ratkaisut yrityksen tarpeisiin aina yksittäisestä laskutusohjelmistosta toiminnanohjausjärjestelmän suurempiin kokonaisuuksiin saakka.

Visman Suunta -sivustolta löydät vinkkejä yritysohjelmistojen, -järjestelmien ja palvelujen valintaan sekä käyttöönottoon liittyen.

Tästä pääset Visman Suunta -sivustolle