Ilmianna innostuksesi ja liity joukkoomme!

Är du svenskspråkig? Klicka här!

VSP työllistää yli 400 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla Länsi-Suomessa. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä erilaisille osaajille kolmella eri liiketoiminta-alueella ja hallinnossa. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiöissä on tarjolla myös upeita urapolkuja!

Tuotamme ulkoistettua, monikanavaista asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle brändille Salossa, Turussa ja Uudenkaupungissa jo 350 asiakasneuvojan voimin.

Millaista on asiakasneuvojan työ? Katso työntekijöidemme haastattelut

ICT-liiketoiminta-alueemme työllistää yli 30 rautaista IT-ammattilaista Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Liiketoiminta-alueella työskentelee muun muassa järjestelmäasiantuntijoita, system support- ja help desk -ammattilaisia sekä IT-palvelupäälliköitä.

Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja monipuoliset TV- ja viihdepalvelut.

Asiakasneuvojana työskentelevä Nea Pukari suosittelee VSP:tä työnantajana.
Kannustavat työkaverit tuovat arkeen iloa! Nea Pukari, asiakasneuvoja

Meillä töihin on kiva tulla – joka päivä

VSP:n yrityskulttuurin ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saa kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen korkeita arvosanoja. Meillä jokainen on valmis auttamaan työkaveriaan, ja kohtelemme jokaista työntekijäämme tasa-arvoisesti ja yksilönä arvostaen. Välittäminen näkyy vahvasti myös asiakkaillemme: teemme joka päivä parhaamme, jotta palvelumme laatu ylittäisi asiakkaidemme odotukset. Yrityksemme vahva kasvu osoittaa, että olemme onnistuneet tavoitteissamme hyvin. 

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Kannustavan työilmapiirin lisäksi panostamme työnantajana asioihin, jotka takaavat henkilöstöllemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön. Huolehdimme hyvästä työergonomiasta, tarjoamme kattavan työterveyshuollon, tuemme henkilöstön liikkumista ja järjestämme vuosittain erilaisia hyvinvointiin ja virkistäytymiseen liittyviä tempauksia ja tapahtumia. 

Me uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on yksi työhyvinvoinnin – ja myös yrityksen menestyksen – avaintekijöistä. Tästä syystä tarjoamme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia koulutuksia. Laajassa organisaatiossamme työntekijällä on myös erinomaiset mahdollisuudet urapolun rakentamiseen. 

Maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi valtaosa meistä on viime kuukausina toiminut etätyössä, mutta sekään ei ole estänyt meitä pitämästä yllä lämminhenkistä yhteisöllisyyttä! 

Liisa Saviluoto vastaa VSP:llä henkilöstön kehittämisestä ja viestinnästä.
Välittäminen näkyy arjessamme. Henkilöstön kehittämispäällikkö Liisa Saviluoto 


Luotettava ja ihmisläheinen kumppani

VSP haluaa tehdä asiakkaidensa arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä tärkeää työtä meillä tekee tänä päivänä jo 400 osaajaa.

Olemme juuriltamme perinteikäs puhelinyhtiö, mutta nykyisin myös paljon muuta. Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme entisestään myös merkittävänä IT-kumppanina Länsi-Suomen alueen yrityksille. Vakka-Suomessa meillä on ilo palvella yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja kattavat TV- ja viihdepalvelut.

Lue koko juttu

VSP:n eli Vakka-Suomen Puhelimen toimitusjohtaja Matti Nurmi.
Teemme työtä hyvällä sykkeellä – yhdessä! Toimitusjohtaja Matti Nurmi

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)vsp.fi

Walter Orne Rekrytointikoordinaattori Puhelin: 044 745 0415

Eurajoen toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kirkkotie 40, 27100 EURAJOKI

Hämeenlinnan toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Raatihuoneenkatu 21 C, 13100 HÄMEENLINNA

Myymälä VSP Shop / Euronics Uusikaupunki Rauhankatu 6, 23500 UUSIKAUPUNKI

Porin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Hevoshaankatu 3, 28600 PORI

Rauman toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Susivuorentie 2, 26100 RAUMA

Salon toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy / Salo IoT Campus Joensuunkatu 7, 24100 SALO

Turun toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kärsämäentie 8, 20300 TURKU

Uudenkaupungin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Pohjoistullikatu 11, 23500 UUSIKAUPUNKI


Tutustu arkeemme Instagramissa

@meidanVSP