Ilmianna innostuksesi ja liity joukkoomme!

Katso avoimet työpaikat

VSP työllistää 450 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla Länsi-Suomessa. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä erilaisille osaajille kolmella eri liiketoiminta-alueella ja hallinnossa. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiöissä on tarjolla myös upeita urapolkuja!

Tuotamme mm. ulkoistettua, monikanavaista asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle brändille Porissa, Porvoossa, Turussa ja Uudessakaupungissa satojen asiakasneuvojien voimin. Olemmekin jo yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista ja asiakkaana meillä on useita, erittäin tunnettuja suomalaisia yhtiöitä, kuten esimerkiksi VR, Viking Line, Kesko ja Otavamedia. Tuotamme monikanavaista asiakaspalvelua huipputeknologialla ja kehitämme jatkuvasti työympäristöä ja hyvää johtamista, jotta työnteko meillä on mielekästä tehtävästä riippumatta.

Mitä työ asiakaspalvelussamme edellyttää ja mitä se tarjoaa?

Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa työllistämme lähes 30 rautaista IT- ja tietoliikenneammattilaista. Näillä liiketoiminta-alueilla työskentelee muun muassa järjestelmäasiantuntijoita, system support- ja help desk -ammattilaisia sekä palvelu- ja myyntipäälliköitä.

Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja monipuoliset TV- ja viihdepalvelut.

Asiakasneuvojana työskentelevä Nea Pukari suosittelee VSP:tä työnantajana.
Kannustavat työkaverit tuovat arkeen iloa! Nea Pukari, asiakasneuvoja

Meillä töihin on kiva tulla – joka päivä

VSP:n yrityskulttuurin ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saakin kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen korkeita arvosanoja. Meillä jokainen on valmis auttamaan työkaveriaan, ja kohtelemme jokaista työntekijäämme tasa-arvoisesti ja yksilönä arvostaen. Välittäminen näkyy vahvasti myös asiakkaillemme: teemme joka päivä parhaamme, jotta palvelumme laatu ylittäisi asiakkaidemme odotukset. Yrityksemme vahva kasvu osoittaa, että olemme onnistuneet tavoitteissamme hyvin. 

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Kannustavan työilmapiirin lisäksi panostamme työnantajana asioihin, jotka takaavat henkilöstöllemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön. Huolehdimme hyvästä työergonomiasta, tarjoamme kattavan työterveyshuollon, tuemme henkilöstön liikkumista ja järjestämme erilaisia hyvinvointiin ja virkistäytymiseen liittyviä tempauksia ja tapahtumia. 

Me uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on yksi työhyvinvoinnin – ja myös yrityksen menestyksen – avaintekijöistä. Tästä syystä tarjoamme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia koulutuksia. Laajassa organisaatiossamme työntekijällä on myös erinomaiset mahdollisuudet urapolun rakentamiseen. 

Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia toi arkeemme pysyvästi toimistotyön rinnalle myös etätyömahdollisuuden, mutta sekään ei ole estänyt meitä pitämästä yllä lämminhenkistä yhteisöllisyyttä! 

Liisa Saviluoto vastaa VSP:llä henkilöstön kehittämisestä ja viestinnästä.
Välittäminen näkyy arjessamme. Henkilöstön kehittämispäällikkö Liisa Saviluoto 


Luotettava ja ihmisläheinen kumppani

VSP haluaa tehdä asiakkaidensa arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä tärkeää työtä meillä tekee tänä päivänä jo 450 osaajaa.

Olemme juuriltamme perinteikäs puhelinyhtiö, mutta nykyisin myös paljon muuta. Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme entisestään myös merkittävänä IT-kumppanina Länsi-Suomen alueen yrityksille. Vakka-Suomessa ja Satakunnassa meillä on ilo palvella yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja kattavat TV- ja viihdepalvelut.

Lue koko juttu

VSP:n eli Vakka-Suomen Puhelimen toimitusjohtaja Matti Nurmi.
Teemme työtä hyvällä sykkeellä – yhdessä! Toimitusjohtaja Matti Nurmi

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)vsp.fi

Inka Fried on rekrytointikoordinaattori VSP:llä.
Inka Fried Rekrytointikoordinaattori Puhelin: 044 745 0599

Walter Orne HR-asiantuntija, HRA Puhelin: 044 745 0415

Eurajoen toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kirkkotie 40, 27100 EURAJOKI

Myymälä VSP Shop / Euronics Uusikaupunki Rauhankatu 6, 23500 UUSIKAUPUNKI

Porin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Hevoshaankatu 3, 28600 PORI

Porvoon toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Linnankoskenkatu 28, 3. krs, 06100 PORVOO

Rauman toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Susivuorentie 2, 26100 RAUMA

Turun toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kärsämäentie 8, 20300 TURKU

Uudenkaupungin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Pohjoistullikatu 11, 23500 UUSIKAUPUNKI


Tutustu arkeemme Instagramissa

@meidanVSP