Ilmianna innostuksesi ja liity joukkoomme!

Katso avoimet työpaikat

VSP työllistää 400 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla Länsi-Suomessa. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä erilaisille osaajille kolmella eri liiketoiminta-alueella ja hallinnossa. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiöissä on tarjolla myös upeita urapolkuja!

Tuotamme mm. ulkoistettua, monikanavaista asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle brändille Porissa, Porvoossa, Turussa ja Uudessakaupungissa satojen asiakasneuvojien voimin. Olemmekin jo yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista ja asiakkaana meillä on useita, erittäin tunnettuja suomalaisia yhtiöitä. Tuotamme monikanavaista asiakaspalvelua huipputeknologialla ja kehitämme jatkuvasti työympäristöä ja hyvää johtamista, jotta työnteko meillä on mielekästä tehtävästä riippumatta.

Mitä työ asiakaspalvelussamme edellyttää ja mitä se tarjoaa?

Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa työllistämme yli 30 rautaista IT- ja tietoliikenneammattilaista. Näillä liiketoiminta-alueilla työskentelee muun muassa järjestelmäasiantuntijoita, system support- ja help desk -ammattilaisia sekä palvelu- ja myyntipäälliköitä.

Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja monipuoliset TV- ja viihdepalvelut.

Asiakasneuvojana työskentelevä Nea Pukari suosittelee VSP:tä työnantajana.
Kannustavat työkaverit tuovat arkeen iloa! Nea Pukari, asiakasneuvoja

Haluatko tehdä töitä hyvällä fiiliksellä?

Katso avoimet työpaikkamme tai tilaa työpaikkavahti!

Meillä töihin on kiva tulla – joka päivä

VSP:n yrityskulttuurin ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saakin kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen korkeita arvosanoja. Meillä jokainen on valmis auttamaan työkaveriaan, ja kohtelemme jokaista työntekijäämme tasa-arvoisesti ja yksilönä arvostaen. Välittäminen näkyy vahvasti myös asiakkaillemme: teemme joka päivä parhaamme, jotta palvelumme laatu ylittäisi asiakkaidemme odotukset. Yrityksemme vahva kasvu osoittaa, että olemme onnistuneet tavoitteissamme hyvin. 

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Kannustavan työilmapiirin lisäksi panostamme työnantajana asioihin, jotka takaavat henkilöstöllemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön. Huolehdimme hyvästä työergonomiasta, tarjoamme kattavan työterveyshuollon, tuemme henkilöstön liikkumista ja järjestämme erilaisia hyvinvointiin ja virkistäytymiseen liittyviä tempauksia ja tapahtumia. 

Me uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on yksi työhyvinvoinnin – ja myös yrityksen menestyksen – avaintekijöistä. Tästä syystä tarjoamme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia koulutuksia. Laajassa organisaatiossamme työntekijällä on myös erinomaiset mahdollisuudet urapolun rakentamiseen. 

Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia toi arkeemme pysyvästi toimistotyön rinnalle myös etätyömahdollisuuden, mutta sekään ei ole estänyt meitä pitämästä yllä lämminhenkistä yhteisöllisyyttä! 

Liisa Saviluoto vastaa VSP:llä henkilöstön kehittämisestä ja viestinnästä.
Välittäminen näkyy arjessamme. Henkilöstön kehittämispäällikkö Liisa Saviluoto 


Vastuullinen ja välittävä työnantaja

Yhtiömme missio on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä merkityksellistä työtä tekee meillä lähes 400 osaajaa.

Yhtiömme liiketoiminta pohjautuu laadukkaisiin, luotettaviin ja lisäarvoa tuottaviin palveluihin. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Meillä se tarkoittaa, että huomioimme yrityksenä liiketoimintamme taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. Kunnioitamme eettisyyttä kaikessa toiminnassamme. 

Työyhteisömme on luonnikas, rento ja välittävä. Meille on helppo tulla ja meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Vakavaraisena yhtiönä meillä on erinomaiset mahdollisuudet investoida paitsi kehittyvään teknologiaan, myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Lue koko juttu

Yhteiset arvot ohjaavat arkeamme. Toimitusjohtaja Simo Rosendahl

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)vsp.fi

Inka Fried on rekrytointikoordinaattori VSP:llä.
Inka Fried Rekrytointikoordinaattori Puhelin: 044 745 0599

Walter Orne HR-asiantuntija, HRA Puhelin: 044 745 0415

Eurajoen toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kirkkotie 40, 27100 EURAJOKI

Myymälä VSP Kuluttajamyymälä / Telmarin Oy Alinenkatu 19, 23500 UUSIKAUPUNKI

Porin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Hevoshaankatu 3, 28600 PORI

Porvoon toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Linnankoskenkatu 28, 3. krs, 06100 PORVOO

Rauman toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Susivuorentie 2, 26100 RAUMA

Turun toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kärsämäentie 8, 20300 TURKU

Uudenkaupungin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Pohjoistullikatu 11, 23500 UUSIKAUPUNKI


Tutustu arkeemme Instagramissa

@meidanVSP