Ilmianna innostuksesi ja liity joukkoomme!

Katso avoimet työpaikat

VSP työllistää lähes 400 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla Länsi-Suomessa. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä erilaisille osaajille kolmella eri liiketoiminta-alueella ja hallinnossa. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiöissä on tarjolla myös upeita urapolkuja!

Tuotamme ulkoistettua, monikanavaista asiakaspalvelua monelle erittäin tunnetulle ja oman alansa johtavalle kotimaiselle brändille. Meillä on viihtyisät palvelukeskukset Porvoossa, Turussa ja Uudessakaupungissa ja työtä on mahdollista tehdä myös etätyönä. Olemme nykyisin yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Hyödynnämme työn tukena huipputeknologiaa ja useiden markkinajohtajien ratkaisuja. 

Mitä työ asiakaspalvelussamme edellyttää ja mitä se tarjoaa?

Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa työllistämme yli 50 rautaista IT- ja tietoliikenneammattilaista. Näillä liiketoiminta-alueilla työskentelee muun muassa järjestelmä- ja verkkoasiantuntijoita, system support- ja help desk
-ammattilaisia sekä palvelu- ja myyntipäälliköitä.

Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuitupohjaiset nettiyhteydet sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut.

VSP:ssä on aivan mahtavat työkaverit ja mukavat esihenkilöt! Camilla Kandelin, asiakasneuvoja

Haluatko tehdä töitä hyvällä fiiliksellä?

Katso avoimet työpaikkamme tai tilaa työpaikkavahti!

Meillä töihin on kiva tulla – joka päivä

VSP:n yrityskulttuurin ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saakin kaikissa mittauksissa korkeita arvosanoja. Meillä jokainen on valmis auttamaan työkaveriaan, ja kohtelemme jokaista työntekijäämme tasa-arvoisesti ja yksilönä arvostaen. Välittäminen näkyy vahvasti myös asiakkaillemme: teemme joka päivä parhaamme, jotta palvelumme laatu täyttää tai jopa ylittää asiakkaidemme odotukset. Yrityksemme pitkäaikainen menestys osoittaa, että olemme onnistuneet tässä tavoitteessa erittäin hyvin. 

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Kannustavan työilmapiirin lisäksi panostamme työnantajana asioihin, jotka takaavat henkilöstöllemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön. Huolehdimme toimistoillamme hyvästä työergonomiasta, tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä erilaisia työsuhde-etuja.

Me uskomme, että jatkuva oman osaamisen kehittäminen on yksi työhyvinvoinnin – ja myös yrityksen menestyksen – avaintekijöistä. Tästä syystä tarjoamme henkilöstöllemme säännöllisesti erilaisia koulutuksia. Laajassa organisaatiossamme työntekijällä on myös erinomaiset mahdollisuudet urapolun rakentamiseen. 

Osa meistä työskentelee läsnätyössä toimistoilla, osa etätyössä, osa hybridimallilla ja henkilöstöä meillä on monella eri paikkakunnalla. Tästä huolimatta lämminhenkinen yhteisöllisyys on meillä mittaustenkin mukaan poikkeuksellisen vahvaa!

Liisa Saviluoto vastaa VSP:llä henkilöstön kehittämisestä ja viestinnästä.
Välittäminen näkyy arjessamme. Henkilöstön kehittämispäällikkö Liisa Saviluoto 


Vastuullinen ja välittävä työnantaja

Yhtiömme missio on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä merkityksellistä työtä tekee meillä lähes 400 osaajaa.

Yhtiömme liiketoiminta pohjautuu laadukkaisiin, luotettaviin ja lisäarvoa tuottaviin palveluihin. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Meillä se tarkoittaa, että huomioimme yrityksenä liiketoimintamme taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. Kunnioitamme eettisyyttä kaikessa toiminnassamme. 

Työyhteisömme on luonnikas, rento ja välittävä. Meille on helppo tulla ja meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Vakavaraisena yhtiönä meillä on erinomaiset mahdollisuudet investoida paitsi kehittyvään teknologiaan, myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Lue koko juttu

Yhteiset arvot ohjaavat arkeamme. Toimitusjohtaja Simo Rosendahl
Walter Orne HR-asiantuntija, HRA walter.orne@vsp.fi Puhelin: 044 745 0415

Leena Huhtala HR-ryhmäpäällikkö leena.huhtala@vsp.fi Puhelin: 044 745 0599

Inka Fried on rekrytointikoordinaattori VSP:llä.
Inka Fried Rekrytointikoordinaattori Vanhempainvapaalla

Eurajoen toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kirkkotie 40, 27100 EURAJOKI

Myymälä VSP Kuluttajamyymälä / Telmarin Oy Alinenkatu 19, 23500 UUSIKAUPUNKI

Porin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Hevoshaankatu 3, 28600 PORI

Porvoon toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Linnankoskenkatu 28, 3. krs, 06100 PORVOO

Rauman toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Susivuorentie 2, 26100 RAUMA

Turun toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Kärsämäentie 8, 20300 TURKU

Uudenkaupungin toimipiste Vakka-Suomen Puhelin Oy Pohjoistullikatu 11, 23500 UUSIKAUPUNKI


Tutustu arkeemme Instagramissa

@meidanVSP