VISMA Ohjelmistoratkaisut

Toimimme yrityksesi kumppanina myös Visman ohjelmistoratkaisuissa!

Visma on johtava yritysten tehokkuutta parantavien ohjelmistoratkaisujen toimittaja. Toimitamme Visman ohjelmistoratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin – ratkaisuilla saat tehoa liiketoimintaan ja teet työstäsi sujuvampaa ja tuottavampaa.

 

VISMA NOVA

Toiminnanohjausratkaisu pk-yrityksille

Visma Nova –ohjelmat on monipuolinen ja kustannustehokas pk-yritysten, tilitoimistojen sekä yhdistysten ohjelmistoratkaisu, jota on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja järjestelmää voidaan käyttää myös pilvipalveluna. Visma Nova -ohjelmien laaja tarjonta sekä liitettävyys muihin järjestelmiin tekevät ohjelmiston käytön mahdolliseksi lähes kaikilla toimialoilla.

LUE LISÄÄ

 

VISMA FIVALDI

Sähköinen taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun tilitoimistoille. Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samalla järjestelmällä. Se automatisoi tilitoimiston rutiinit ja vapauttaa aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.

LUE LISÄÄ

 

VISMA.NET

Innovatiivisen johtajan paras työväline

Visma.net ei ole ainostaan täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (erp) – se on täysin uusi tapa työskennellä ja johtajan paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta!

LUE LISÄÄ

 

VISMA.NET EXPENSE

Helpoin tapa kirjata matkalaskut ja muut kulut

Visma.net Expense on erittäin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen matkalaskujärjestelmä. Yrityksesi käyttäjät voivat kirjata matka- ja kululaskunsa millä tahansa laitteella internet-selaimen kautta. Koko yrityksesi käytössä olevalla yhteisellä järjestelmällä hoidat myös matka- ja kululaskujen hyväksynnän sekä maksatuksen.

LUE LISÄÄ

 

VISMA ENTRY TYÖAJANSEURANTA & MOVENIUM

Mobiilisti toimiva työajankirjaus, joka sopii alalle kuin alalle

Visman ohjelmistojen uutuus työajanseurantaan! Tuntikirjaukset voidaan tehdä kaikilta laitteilta. Ohjelma tarjoaa lisäksi rakennusalan urakoitsijoille digitaalisia työkaluja liittyen työajanseurantaan, dokumentointiin ja viranomaisvelvotteisiin.

LUE LISÄÄ


Kiinnostuitko Visman ohjelmistoratkaisuista?

Palvelemme sinua mielellämme:

Reija Koivisto, puh 050 369 8301, lähetä sähköpostia
Mika Koivisto, puh 050 559 1028, lähetä sähköpostia