VSP:n valokuituliittymät Vakka-Suomen alueella

VSP:n valokuituliittymä on yhteyksien kuningas

VSP:n valokuituliittymä mahdollistaa laajan palvelutarjonnan yhdellä supertehokkaalla yhteydellä: voit paitsi surffata huoletta aina tehokkaalla yhteydellä, katsoa kaapeli-tv-kanavia ja leffoja häiriöittä ja nauttia myös HD-lähetyksistä, pelata verkkopelejä, jakaa digikuviasi ripeästi ja ladata musiikkia tehokasta etätyöskentelyä unohtamatta. Valokuituliittymä on optimaalinen ratkaisu, siellä se korvaa laajakaistan, kaapeli-TV:n, lautasantennin ja harava-antennin.

Kiinteän verkon valokuituliittymä on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivertainen; se riittää nykyisiin ja tulevaisuuden verkkopalvelutarpeisiin vuosikymmeniksi eteenpäin. VSP:n valokuituliittymä on asunnon omistajalle myös hyvä investointi: se lisää asunnon houkuttelevuutta myynti- ja vuokrauskohteena.

VSP:n valokuituliittymät

Vakka-Suomen Kiitorata on omakotitaloihin toimitettava internet-liittymä, jossa yhteys on toteutettu asuntoon saakka valokuitutekniikalla.

VSP Kotikaista on rivi- ja kerrostalohuoneistoihin toimitettava internet-liittymä, jossa yhteys toteutetaan kiinteistöön saakka valokuitutekniikalla ja itse huoneistoon ao. kiinteistön sisäverkon mukaisella tekniikalla (yleisimmin käytössä on VDSL-tekniikka).

VSP:n valokuituliittymien nopeusvaihtoehdot ja kuukausimaksut 1.2.2018 alkaen:

Kiitorata
50 M          29,90 €/kk
100 M       39,90 €/kk
200 M      44,90 €/kk
400M       54,90 €/kk

Kotikaista
50 M          29,90 €/kk
100 M       39,90 €/kk

Liittyminen valokuituverkkoon alk. 1550 €, tarkista saatavuus.

Uutta! Tehokas nettiyhteys alkaen NYT vain 4,99 €/kk

VSP on tuonut markkinoille yli viiden huoneiston taloyhtiöille soveltuvan valokuituratkaisun! VSP Taloyhtiökaistalla tehokas perusyhteys (10/10 M) on kaikkien asukkaiden saatavilla, mutta asukkailla on halutessaan mahdollisuus tilata myös 50 tai 100 megan yhteys!

VSP Taloyhtiökaistan kuukausimaksut*

10/10 M     4,99 €/kk
50/10 M     +15 €/kk
100/20 M   +20 €/kk

*VSP Taloyhtiökaista on saatavana taloyhtiöihin, kaikki asunnot on liitettävä palvelun piiriin.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää:
puh. 02 844 5500, lähetä sähköpostia


Tarkista saatavuus

Verkkopalvelumme avulla voit tarkistaa valokuituliittymän saatavuuden omalla asuinalueellasi Vakka-Suomessa. Mikäli saatavuutta ei vielä ole, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi palvelun kautta.

Saatavuuspalveluun pääset tästä