Aurinkoinen asiakaspalvelija

Haetko kokoaikaista työtä ja vakinaista työsuhdetta? Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä nimenomaan ihmisten parissa, mutta mieluummin viihtyisässä toimistoympäristössä tai jopa oman kodin rauhassa? Tunnetko paloa tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja halua myös kehittyä työssäsi? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista!

Millaista asiakaspalvelutyötä me tarjoamme?

Työtä tehdään tietokoneen ja näyttöjen äärellä sankaluurit päässä. Toimipisteissämme jokaisella on oma, sermein ja sähköpöydin varustettu työpiste. Asiakaspalvelijana palvelet sopimusasiakkuuksiemme loppuasiakkaita puhelimessa, chatissä ja/tai sähköpostitse ja kontaktien hoitaminen edellyttää erilaisten tietojärjestelmien käyttöä. Asiakkaalta tulevan yhteydenoton aiheena voi olla esimerkiksi sopimus- tai laskutusasia, huoltopyyntö tai ajanvaraus, varauksen muutos tai vaikkapa tekninen ongelma. Joissakin palveluissa tarjoamme asiakkaille myös lisäpalveluita tai esimerkiksi toista vaihtoehtoa päättyvän tilauksen tilalle. Asiakaspalvelussamme myös myynti on luonnollinen osa lisäarvon ja positiivisen asiakaskokemuksen tuottamista.

Sovellutko sinä meille, entä sovellummeko me sinulle?

Työ kuin työ on mielekästä, kun kummankin osapuolen odotukset täyttyvät! Tehtävään valittavilta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa (suullista ja kirjallista), täysi-ikäisyyttä, taitoa käyttää tietokonetta sekä valmiutta vuorotyöhön (työvuoroja meillä on viikon jokaisena päivänä klo 7–22 välillä). Näiden perusedellytysten täyttyessä painotamme valinnassamme aurinkoista ja aidosti innostunutta asennetta hyvään palveluun sekä oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. 

Työ vaatii myös paineensietokykyä eli kykyä työhön, joka on tavoitteellista, ajoittain hektistäkin ja käsittää paitsi nopeasti muuttuvia tilanteita, myös lähes jatkuvaa uuden oppimista. Eduksi katsomme kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä sekä riittävän englannin, ruotsin ja/tai venäjän kielen taidon, mutta kokemus tai kielitaito eivät ole edellytyksiä työn saamiselle. Työ meillä on erittäin antoisaa, mutta myös sopivan haastavaa ja vaativaakin. Työ soveltuu erittäin hyvin kaikenikäisille ja voi olla erinomainen vaihtoehto esimerkiksi palvelutyöstä pitäville, mutta nykyisen työn fyysisyyden vuoksi kenties alanvaihtoa harkitseville.

Me tarjoamme vakinaista, kokoaikaista työtä vakavaraisessa ja kasvavassa yhtiössä tunnettujen brändien palvelujen parissa, todella mukavan työyhteisön, työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan sekä mahdollisuudet henkilökohtaisen työsuorituksen mukaiseen, rahalliseen bonukseen. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden työskennellä riittävän koulutus- ja perehdytyksen jakson jälkeen jopa kokonaan etätyössä, mikäli etätyölle asetetut vaatimukset omassa kodissa täyttyvät. Annamme tehtävään erittäin kattavan koulutuksen ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittymiseen. Meillä on myös hyvät urapolkumahdollisuudet niistä kiinnostuneille, meillä voit esimerkiksi kehittyä vaikkapa tietyn palvelun lähivalmentajaksi tai jopa esihenkilötehtäviin.

Hae meille asiakaspalvelijaksi