Vastuullinen ja välittävä työnantaja

Yhtiömme missio on tehdä asiakkaiden arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä merkityksellistä työtä tekee meillä lähes 400 osaajaa.

Yhtiömme liiketoiminta pohjautuu laadukkaisiin, luotettaviin ja lisäarvoa tuottaviin palveluihin. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Meillä se tarkoittaa, että huomioimme yrityksenä liiketoimintamme taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset. 
Kunnioitamme eettisyyttä kaikessa toiminnassamme. 

Työyhteisömme on luonnikas, rento ja välittävä. Meille on helppo tulla ja meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Vakavaraisena yhtiönä meillä on erinomaiset mahdollisuudet investoida paitsi kehittyvään teknologiaan, myös jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Juuriltamme olemme perinteikäs puhelinyhtiö, mutta nykyisin myös paljon muuta. Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista ja tavoitteemme on olla myös merkittävä IT- ja tietoliikennepalvelujen kumppani Länsi-Suomen alueen yrityksille. Vakka-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuituun pohjautuvat nettiyhteydet sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut. 

Yhtiömme perustamisesta on jo lähes 130 vuotta ja asiakkaan ääni on aina ollut tärkein laatumittarimme. Olemme ylpeitä siitä, että yrityspalveluidemme asiakkaina on nykyisin useita oman alansa johtavia kotimaisia brändejä. Olemme asiakkaillemme proaktiivinen kehittäjäkumppani ja haluamme olla työntekijöille houkutteleva työnantaja, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet paitsi oman osaamisen kehittämiseen, myös uralla etenemiseen.

Matkamme valtakunnalliseksi ICT-palveluyhtiöksi käynnistyi jo 90-luvun lopulla, jolloin ostimme ja perustimme kasvustrategiaamme tukevia tytäryhtiöitä voidaksemme palvella yrityksiä yhä kokonaisvaltaisemmin ja maantieteellisesti laajemmin. Olemme nyt ja tulevaisuudessa kasvuhakuinen yhtiö ja suuresta kokoluokastamme huolimatta ketterä kehittymään.

Olemme myös erittäin teknologiakyvykäs yhtiö. Olemme investoineet miljoonia euroja palvelujen tuottamista ja työn sujuvuutta tukeviin järjestelmiin ja teknologiahankintoihin. Liiketoimintamme ytimessä ovat silti ihmiset. Työssä viihtyminen, korkea työn laatu ja pitkäaikaiset asiakkuudet ovat meille kunnia-asia.

Simo Rosendahl
Toimitusjohtaja

Palaa etusivulle