Luotettava ja ihmisläheinen kumppani

VSP:n missiona on tehdä asiakkaidensa arjesta sujuvaa ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä tärkeää työtä meillä tekee tänä päivänä jo 450 osaajaa.

Olemme juuriltamme perinteikäs puhelinyhtiö mutta myös paljon muuta: Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme entisestään myös merkittävänä IT-ja tietoliikennekumppanina Länsi-Suomen alueen yrityksille. Vakka-Suomessa ja Satakunnassa meillä on ilo palvella yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja kattavat TV- ja viihdepalvelut.

Asiakkaan ääni on aina ollut meille tärkein laatumittari. Olemme ylpeitä siitä, että yrityspalveluidemme asiakkaina on useita oman alansa johtavia kotimaisia brändejä. Haluamme olla asiakkaillemme myös proaktiivinen kehittäjäkumppani ja työntekijöille houkutteleva työnantaja, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen.

VSP:n matka valtakunnalliseksi ICT-palveluyhtiöksi käynnistyi 90-luvun lopulla, kun yhtiö osti ja perusti uutta liiketoimintastrategiaa tukevia tytäryhtiöitä palvellakseen yrityksiä kokonaisvaltaisemmin ja maantieteellisesti laajemmin. 2000-luvulla tietoliikenne- ja IT-palvelut saivat rinnalleen valtakunnallisesti tarjottavat contact center -palvelut. Olemme kehityshakuinen, eteenpäin katsova yhtiö, jonka koko toiminta on ISO 9001 -laatusertifioitu. 

Uusien työntekijöiden on helppo tulla luonnikkaaseen ja rentoon työyhteisöömme. Vakavaraisena yhtiönä meillä on erinomaiset mahdollisuudet investoida kehittyvään teknologiaan, osaamisen kehittämiseen ja palveluprosessiemme tehostamiseen.

Olemme investoineet viime vuosina miljoonia euroja muun muassa palvelujen tehokasta tuottamista tukeviin järjestelmiin ja teknologiahankintoihin. Osaamisemme ja edistykselliset teknologiaratkaisut tuovat mitattavaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Nykyisestä liikevaihdosta peräti 90 prosenttia syntyy palvelujen myynnistä yrityksille, ja pitkäaikaiset asiakkuudet ovat meille kunnia-asia. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista haluamme pitää hyvää huolta!

Matti Nurmi
Toimitusjohtaja

Palaa etusivulle