”Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen" – Inka Fried

”VSP:llä voi rakentaa omannäköisen urapolun”

Inka Fried hakeutui VSP:lle töihin hyödyntääkseen kaksikielisyyttään ja kokemustaan asiakaspalvelusta. Kahdessa vuodessa hän huomasi nauttivansa etenkin ihmisten kohtaamisesta ja yhteishengen luomisesta. Urapolkua muokattiin vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, ja nyt Inka työskentelee VSP:llä rekrytointitehtävissä.

Milloin ja miksi aloitit VSP:llä? 

”Aloitin VSP:llä asiakasneuvojana kesäkuussa 2017. Löysin ilmoituksen muistaakseni Arbetsforum- tai Aarresaari-palvelun kautta. Asiakaspalvelu on kuulunut tavalla tai toisella työnkuvaani aiemminkin, ja ihmisten kanssa työskentelyä olen pitänyt aina työni parhaana puolena. 

VSP haki ruotsinkielisiä asiakasneuvojia, ja koska olen kaksikielinen, ajattelin sopivani työhön kuin nakutettu. Kun ilmoituksessa vielä erikseen mainittiin, ettei työ ole puhelinmyyntiä, kiinnostuin paikasta heti.”

Millainen urakehityksesi on ollut?

”Aloittaessani asiakasneuvojana hoidin kolmea palvelua, joista yksi oli kokonaan ruotsinkielinen. Reilu puoli vuotta firmassa oltuani siirryin uuden asiakkuuden myötä lähivalmentajaksi. 

Rekrytointikoordinaattorina aloitin vuoden 2020 alussa. Tehtävä on täysin uusi ja erittäin tarpeellinen, sillä yhtiön kasvaessa rekrytoinnin tärkeys on korostunut. Hain uuteen tehtävään, koska jo lähivalmentajana työskennellessäni pidin haastatteluita, mistä nautin todella paljon. Suureksi ilokseni minut valittiin tehtävään!”

Mikä on parasta työssäsi VSP:llä?

”Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen – tapahtuipa se sitten työhaastattelussa, rekrytapahtumassa tai työpaikan kahvihuoneessa. Vaikka työ asiakaspalvelukeskuksessa on toisinaan hyvinkin hektistä, aina on aikaa vaihtaa pari sanaa ja tsempata työkaveria.

Olen viihtynyt VSP:llä nämä reilut kuusi vuotta todella hyvin. VSP:llä ehdottomasti parasta on työpaikan hyvä henki. Vaikka meitä täällä Turussa työskenteleekin yli 250, tunnelmaa voi silti kutsua kotoisaksi. VSP on matalan kynnyksen organisaatio, joka antaa tilaa erilaisille persoonille. 

Mukavien ja helposti lähestyttävien esihenkilöiden kanssa asioista voi aina keskustella. Meitä kannustetaan esittämään parannus- ja kehitysehdotuksia, ja parhaat ehdotukset palkitaan. VSP tarjoaa monenlaisia työtehtäviä, ja urapolun rakentamiseen yhtiön sisällä kannustetaan – olen itse erinomainen esimerkki siitä!”

 

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!

Tarina-arkistoon