Yritys

Kattavat ICT-palvelut saman katon alta

VSP (Vakka-Suomen Puhelin Oy) tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti tietoliikenne-, IT- ja contact center -palveluja. Palvelemme yrityksiä monelta eri toimialalta ja asiakkaanamme on useita tunnettuja ja oman alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, mihin vakavarainen talous, laajat resurssit ja yli 120 vuoden kokemus toimialalta antavat erinomaiset mahdollisuudet.

VSP:llä on toimipisteet Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa ja lisäksi toimistot Hämeenlinnassa sekä pääkaupunkiseudulla. VSP on profiloitunut tarjonnallaan yritysten kumppaniksi, mutta perinteisellä toimialueellaan Vakka-Suomessa VSP palvelee myös kuluttajia. VSP:n kuluttajapalveluihin voit tutustua täällä 

Vakka-Suomen Puhelin Oy -konserniin kuuluu tytäryhtiö Teknomeria Oy. Teknomeria on valtakunnallinen verkko-operaattori, jonka ydinliiketoimintaa ovat tiedonsiirron runkoyhteyksien vuokraus ja niihin liittyvien palvelujen myynti.

Vakka-Suomen Puhelin on perustettu jo vuonna 1896 eli yhtiöllä on takanaan 120-vuotinen historia. Matka perinteisestä puhelinyhtiöstä valtakunnalliseksi ICT-palveluyhtiöksi käynnistyi 90-luvun lopulla, jolloin VSP osti ja perusti pitkän tähtäimen liiketoimintastrategiaa tukevia tytäryhtiöitä kasvaakseen ja voidakseen palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin. 2000-luvulla tietoliikenne- ja IT-palvelut saivat rinnalleen laajan contact center -tarjonnan ja samalla yhtiön toiminta-alue laajeni vauhdilla Vakka-Suomesta eteläisen ja läntisen Suomen kasvukeskuksiin. Keväällä 2011 VSP sulautti kokonaan omistamansa tytäryhtiöt emoyhtiöön. Mittavalla fuusiolla vahvistettiin entisestään yhtiön kilpailukykyä ja turvattiin kannattava kasvu.

Yritysesittely
Selaa tai lataa käyttöösi VSP:n sähköinen esittely, johon on koottu lyhyesti olennaiset tiedot VSP:n palveluista ja toiminnasta.

 

VSP Esittely