Yritys

Ihmisläheinen luottokumppani

VSP on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista sekä kasvava IT-ratkaisujen ja tietoliikenneyhteyksien toimittaja Länsi-Suomessa. Palvelemme valtakunnallisesti usean eri toimialan yrityksiä, ja moni asiakkaistamme lukeutuu oman alansa tunnetuimpiin toimijoihin Suomessa. Vakka-Suomessa palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat nettiyhteydet ja kattavat kaapeli-TV-palvelut.

Olemme vakavarainen suomalainen palveluyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1896 alkaen. Asiakkaidemme arvostuksen olemme ansainneet ihmisläheisellä ja luotettavalla palvelulla.

Asiakkuuksistamme huolehtii 400 asiakaspalvelun ja ICT-alan rautaista ammattilaista. Viihtyisät toimipisteemme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, mihin vakavarainen talous, laajat resurssit ja yli 120 vuoden kokemus toimialalta antavat erinomaiset mahdollisuudet.

120 vuotta ketterää kumppanuutta

Vakka-Suomen Puhelin perustettiin vuonna 1896. Matka perinteisestä, paikallisesta puhelinyhtiöstä valtakunnalliseksi ICT-palveluyhtiöksi käynnistyi 1990-luvun lopulla luodun kasvustrategian pohjalta. Tuolloin yhtiö osti ja perusti uutta strategiaa tukevia tytäryhtiöitä kasvaakseen ja voidakseen palvella erityisesti yritysasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin ja maantieteellisesti laajemmin. 2000-luvulla tietoliikenne- ja IT-palvelut saivat rinnalleen ulkoistetun asiakaspalvelun, ja samalla yhtiön operatiivinen toiminta-alue laajeni vauhdilla Vakka-Suomesta eteläisen ja läntisen Suomen kasvukeskuksiin. Keväällä 2011 yhtiö sulautti kokonaan omistamansa tytäryhtiöt emoyhtiöön, ja näin syntyi nykymuotoinen VSP. Mittavalla fuusiolla vahvistettiin yhtiön kilpailukykyä ja turvattiin kannattava kasvu. Yhtiön kasvustrategian kulmakiviä ovat edelleen kolme toisiaan tukevaa ja kasvumahdollisuuksia tarjoavaa liiketoiminta-aluetta: ulkoistettu asiakaspalvelu (contact center), IT-palvelut ja tietoliikenne.

Yritysesittely
Selaa tai lataa käyttöösi VSP:n sähköinen esittely, johon on koottu lyhyesti olennaiset tiedot VSP:n palveluista ja toiminnasta.

 

VSP Esittely