Rekrytointi

Tule mukaan tuottamaan markkinoiden parasta asiakaskokemusta! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, kasvatti henkilöstömääräänsä yli 70 prosenttia viime vuonna ja kasvu jatkuu edelleen. Olemme Suomen johtavia asiakaspalvelun tuottajia ja toimimme kumppanina monelle tunnetulle, oman alansa johtavalle yritykselle Suomessa! Meillä on isot toimipisteet Turussa ja Uudessakaupungissa ja lisäksi toimistot Hämeenlinnassa, Raumalla ja pääkaupunkiseudulla.

Työllistämme jo 280 osaajaa ja tarjoamme laajan kirjon monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. kanavariippumattoman asiakaspalvelun, help deskin sekä IT-palvelujen tuotannon, ylläpidon ja tuotekehityksen parissa. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja yhtiömme toimintatapoja. Olemme vakavarainen, jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa vahvasti ja kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta.

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää. Erilaisten työsuhde-etujen sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Huom! Tarvitsemme lisää asiakasneuvojia Turkuun ja Uuteenkaupunkiin pikaisesti eli käsittelemme tulevat hakemukset lähes reaaliajassa – hakemus kannattaa siis tehdä mahdollisimman pian!

 

Asiakasneuvojia Turkuun – haku päättyy 20.10.2017

Lue lisää

Asiakasneuvojia Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 2.11.2017

Lue lisää

Svenskspråkiga kundtjäntsmedarbetare till Åbo – sökning slutar 3.11.2017

Vi grundar ett helt nytt team för en ny tjänst och nu söker vi tiotals nya kundstjänstmedarbetare till ett stadigvarande jobb. För en del börjar tjänsten redan i december, så sätt in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer


Hakulomake/Ansökningsblankett

Muista valita liiketoiminta-alue, tehtävä ja paikkakunta, jolle haet (esim. asiakasneuvojan hakulomake löytyy Contact Center -liiketoiminnan alta) 

Kom ihåg att välja affärsomaråde, position och stad som du söker till (exempelvis ansökningsblanketten till uppgiften som kundtjänstmedarbetare finns under contact center tjänster)

Hakulomakkeella voit jättää myös avoimen hakemuksen.