Rekrytointi

Tule mukaan tuottamaan markkinoiden parasta asiakaskokemusta! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, kasvatti henkilöstömääräänsä yli 70 prosenttia viime vuonna ja kasvu jatkuu edelleen. Olemme Suomen johtavia asiakaspalvelun tuottajia ja toimimme kumppanina monelle tunnetulle, oman alansa johtavalle yritykselle Suomessa! Meillä on isot toimipisteet Turussa ja Uudessakaupungissa ja lisäksi toimistot Hämeenlinnassa, Raumalla ja pääkaupunkiseudulla.

Työllistämme jo 280 osaajaa ja tarjoamme laajan kirjon monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. kanavariippumattoman asiakaspalvelun, help deskin sekä IT-palvelujen tuotannon, ylläpidon ja tuotekehityksen parissa. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja yhtiömme toimintatapoja. Olemme vakavarainen, jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa vahvasti ja kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta.

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää. Erilaisten työsuhde-etujen sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

Kundtjänstmedarbetare till Åbo – sökning slutar 18.8.2017

Läs mer

Asiakasneuvojia Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 20.8.2017

Lue lisää

IT-palvelupäällikkö Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 25.8.2017 

Lue lisää

Asiakasneuvojia Turkuun – haku päättyy 28.8.2017

Lue lisää

Hakulomake

Muista valita liiketoiminta-alue, tehtävä ja paikkakunta, jolle haet (asiakasneuvojan hakulomake löytyy Contact Center -liiketoiminnan alta ja IT-palvelupäällikön lomake ICT-liiketoiminnan alta)
Hakulomakkeella voit jättää myös avoimen hakemuksen.