Rekrytointi

Pidämme hyvää huolta osaajistamme 

VSP:llä on isot toimipisteet Turussa ja Uudessakaupungissa ja lisäksi toimistot Hämeenlinnassa, Raumalla ja pääkaupunkiseudulla.

Työllistämme jo yli 260 ammattilaista ja tarjoamme laajan kirjon monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. kanavariippumattoman asiakaspalvelun, help deskin sekä IT-palvelujen tuotannon, ylläpidon ja tuotekehityksen parissa. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja yhtiömme toimintatapoja. Olemme vakavarainen, jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa vahvasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta.

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää. Erilaisten työsuhde-etujen sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi VSP:n laaja organisaatio tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös urapolkuun yhtiön sisällä.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työtehtäviä, mutta halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen. Sivujamme kannattaa myös seurata säännöllisesti.

Hakulomake

Muista valita liiketoiminta-alue, tehtävä ja paikkakunta, jolle haet
Hakulomakkeella voit jättää myös avoimen hakemuksen.