Rekrytointi

Tule mukaan tuottamaan markkinoiden parasta asiakaskokemusta! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on kasvattanut henkilöstömääräänsä yli 130 prosentilla viimeisen kahden vuoden aikana ja vahva kasvu jatkuu edelleen! Olemme yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tuotamme kanavariippumatonta asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle yritykselle. Meillä on isot contact center -palvelukeskukset Turussa ja Uudessakaupungissa. ICT-liiketoiminta-alue työllistää puolestaan 35 rautaista ammattilaista Raumalla, Turussa, Uudessakaupungissa ja pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta-alueen vastuulla on yrityksille valtakunnallisesti tarjottavien IT-, tietoliikenne-, viestintä- ja ohjelmistopalvelujen myynti sekä IT-palvelujen tuotanto.

Koko yhtiö työllistää noin 350 osaajaa ja tarjoaa laajan kirjon monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä asiakaspalvelun, help deskin sekä IT-palvelujen tuotannon, ylläpidon ja palvelukehityksen parissa. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja yhtiömme toimintatapoja. Olemme vakavarainen, ISO 9001 -laatusertifioitu ja jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta.

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Erilaisten työsuhde-etujen sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.

Haemme uusia asiakasneuvojia Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 23.11.2018, toimi pian!

Lue lisää

 

Hakulomake/Ansökningsblankett

Muista valita alussa liiketoiminta-alue ja tehtävä, jota haet (esim. asiakasneuvojan hakulomake löytyy Contact Center -liiketoiminnan alta)

Kom ihåg att välja affärsomaråde och position, som du söker till (exempelvis ansökningsblanketten till uppgiften som kundrådgivning finns under contact center tjänster)