Rekrytointi

Tule mukaan tuottamaan markkinoiden parasta asiakaskokemusta! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on kasvattanut henkilöstömääräänsä yli 130 prosentilla viimeisen kahden vuoden aikana ja vahva kasvu jatkuu edelleen! Olemme Suomen johtavia asiakaspalvelun tuottajia ja tuotamme kanavariippumatonta asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle yritykselle Suomessa. Meillä on isot palvelukeskukset Turussa ja Uudessakaupungissa ja lisäksi toimistot Hämeenlinnassa, Raumalla ja pääkaupunkiseudulla.

Työllistämme jo noin 350 osaajaa ja tarjoamme laajan kirjon monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. kanavariippumattoman asiakaspalvelun, help deskin sekä IT-palvelujen tuotannon, ylläpidon ja tuotekehityksen parissa. Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja yhtiömme toimintatapoja. Olemme vakavarainen, laatusertifioitu ja jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme  kasvaa kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta.

Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Erilaisten työsuhde-etujen sekä iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.

Haemme ICT-osaajaa! Asemapaikkasi voi olla Raumalla, Turussa tai Uudessakaupungissa – haku päättyy 20.7.2018

Lue lisää

Svenskspråkiga kundrådgivare till Åbo till vårt Viking Line – team – ansökningstiden slutar 29.7.2018

Läs mer

Hakulomake/Ansökningsblankett

Muista valita alussa liiketoiminta-alue ja tehtävä, jota haet (esim. asiakasneuvojan hakulomake löytyy Contact Center -liiketoiminnan alta).

Kom ihåg att välja affärsomaråde och position, som du söker till (exempelvis ansökningsblanketten till uppgiften som kundrådgivning finns under contact center tjänster).