Rekrytointi

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on kasvattanut henkilöstömääräänsä lähes 180 prosentilla viimeisen neljän vuoden aikana! Meillä on toimipisteet Porissa, Raumalla, Salossa, Turussa ja Uudessakaupungissa ja työllistämme koko yhtiössä jo 400 osaajaa. Välittäminen on yrityskulttuurimme ydin ja se näkyy arjessamme konkreettisina tekoina. Teemme joka päivä parhaamme, jotta palvelumme laatu pysyy korkeana, henkilöstömme voi työssään hyvin ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Työilmapiirimme saa kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen hyvän arvosanan, meille on kiva tulla ja meillä viihdytään. 

Olemme vakavarainen, perinteikäs puhelinyhtiö ja nykyisin myös yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tuotamme  asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle brändille Salon, Turun ja Uudenkaupungin palvelukeskuksissa. Uudessakaupungissa toimipisteemme sijaitsee kivenheiton päässä torilta ja Turussa upea toimitilamme sijaitsee Kärsämäentiellä  lähellä kaupungin ydinkeskustaa. Kolmas palvelukeskuksemme avautui maaliskuun 2020 alussa Salo IoT Campauksella. Asiakaspalvelutehtävissä työskentelee noin 320 henkilöä.

ICT-liiketoiminta-alueemme työllistää lähes 40 rautaista ammattilaista Porissa, Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Liiketoiminta-alue vastaa  yrityksille tarjottavien ICT-palvelujen myynnistä ja tuotannosta. Palvelutarjontamme kattaa mm. konesalipalvelut, IT-tukipalvelut, työn tuottavuusratkaisut, IT-asiantuntijapalvelut sekä laitteiden ja palvelujen elinkaariratkaisut. ICT-ratkaisuissa päämarkkina-aluettamme on Länsi-Suomi. Liiketoiminta-alueella työskentelee mm. järjestelmäasiantuntijoita, system support/help desk -ammattilaisia ja IT-palvelupäälliköitä.

Vakka-Suomessa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi myös tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme  puhelin-, netti- ja kaapeli-TV -liittymiä sekä maksullisia kanavia ja kanavapaketteja.

Olemme vakavarainen, ISO 9001 -laatusertifioitu ja jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta. Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.