Rekrytointi

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on kasvattanut henkilöstömääräänsä yli 130 prosentilla viimeisen kahden vuoden aikana ja kasvu jatkuu! Juuremme ovat vahvasti vakkasuomalaisessa savessa ja päätoimipisteemme Uudessakaupungissa, mutta työllistämme nykyisin huikean määrän väkeä myös Turussa ja lisäksi meillä on toimipiste Raumalla. Työllistämme koko yhtiössä jo noin 350 osaajaa. Työilmapiirimme on saanut kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Meillä on rennot esimiehet ja työkaverit arvostavat ja auttavat toisiaan.

Olemme vakavarainen, perinteikäs puhelinyhtiö, mutta samalla myös yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tuotamme  modernia asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle yritykselle Turussa ja Uudessakaupungissa ja valtaosa nykyisestä henkilöstöstä toimiikin asiakaspalvelutehtävissä. Uudessakaupungissa iso toimitalomme sijaitsee kivenheiton päässä torilta ja Turussa muutimme hiljattain uuteen, upeaan toimitilaan Kärsämäessä.

ICT-liiketoiminta-alueemme työllistää 35 rautaista ammattilaista Raumalla, Turussa, Uudessakaupungissa ja pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta-alue vastaa  yrityksille tarjottavien ICT-palvelujen myynnistä ja tuotannosta. Palvelutarjontamme kattaa mm. konesalipalvelut, IT-tukipalvelut, työn tuottavuusratkaisut, IT-asiantuntijapalvelut sekä laitteiden ja palvelujen elinkaariratkaisut. ICT-ratkaisuissa päämarkkina-aluettamme on Länsi-Suomi. Liiketoiminta-alueella työskentelee mm. järjestelmäasiantuntijoita, system support/help desk -ammattilaisia ja palvelupäälliköitä.

Vakka-Suomessa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi myös tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme  mm. puhelin-, netti- ja kaapeli-TV -liittymiä sekä maksullisia kanavia ja kanavapaketteja.

Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Olemme vakavarainen, ISO 9001 -laatusertifioitu ja jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta. Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.

ICT-ratkaisumyyjä B-to-B -myyntiin – haku päättyy 21.1.2019

Lue lisää 

Asiakasneuvojia Turkuun – toimi nopeasti! Haku päättyy 23.1.2019

Lue lisää

Asiakasneuvojia Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 28.1.2019

Lue lisää

Asiakasneuvojia kesätyöhön Turkuun ja Uuteenkaupunkiin – haku päättyy 10.2.2109

Lue lisää

Svenskspråkiga kundrådgivare till Åbo (sommarjobb) – sista ansökningsdag 10.2.2019

Läs mer

Hakulomake/Ansökningsblankett

Muista valita alussa aina liiketoiminta-alue ja tehtävä, jota haet; ICT-ratkaisumyyjän hakulomake löytyy ICT-palvelut -liiketoiminta-alueen alta ja asiakasneuvojan hakulomake löytyy Contact Center -liiketoiminnan alta.

Kom ihåg att välja affärsomaråde och position, som du söker till (exempelvis ansökningsblanketten till uppgiften som kundrådgivning finns under contact center tjänster).