Rekrytointi

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä! 

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on kasvattanut henkilöstömääräänsä 154 prosentilla viimeisen neljän vuoden aikana ja kasvu jatkuu! Juuremme ovat vahvasti vakkasuomalaisessa savessa ja päätoimipisteemme Uudessakaupungissa, mutta työllistämme nykyisin huikean määrän väkeä myös Turussa ja lisäksi meillä on toimipiste Raumalla. Työllistämme koko yhtiössä jo lähes 370 osaajaa. Työilmapiirimme on saanut kaikissa mittauksissa poikkeuksellisen hyvät arvosanat. Meillä on rennot esimiehet ja työkaverit arvostavat ja auttavat toisiaan.

Olemme vakavarainen, perinteikäs puhelinyhtiö, mutta samalla myös yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Tuotamme  modernia asiakaspalvelua monelle tunnetulle ja oman alansa johtavalle yritykselle Turussa ja Uudessakaupungissa ja valtaosa nykyisestä henkilöstöstä toimiikin asiakaspalvelutehtävissä. Uudessakaupungissa iso toimitalomme sijaitsee kivenheiton päässä torilta ja Turussa muutimme hiljattain uuteen, upeaan toimitilaan Kärsämäessä.

ICT-liiketoiminta-alueemme työllistää yli 30 rautaista ammattilaista Raumalla, Turussa ja Uudessakaupungissa. Liiketoiminta-alue vastaa  yrityksille tarjottavien ICT-palvelujen myynnistä ja tuotannosta. Palvelutarjontamme kattaa mm. konesalipalvelut, IT-tukipalvelut, työn tuottavuusratkaisut, IT-asiantuntijapalvelut sekä laitteiden ja palvelujen elinkaariratkaisut. ICT-ratkaisuissa päämarkkina-aluettamme on Länsi-Suomi. Liiketoiminta-alueella työskentelee mm. järjestelmäasiantuntijoita, system support/help desk -ammattilaisia ja palvelupäälliköitä.

Vakka-Suomessa palvelemme yritysten ja yrittäjien lisäksi myös tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme  mm. puhelin-, netti- ja kaapeli-TV -liittymiä sekä maksullisia kanavia ja kanavapaketteja.

Keskeisiä arvojamme ovat toiminnallinen laatu ja erinomainen palvelu! Olemme vakavarainen, ISO 9001 -laatusertifioitu ja jo yli 120 vuotta toiminut yhtiö ja toimintamme kasvaa kannattavasti. Henkilöstö ja asiakkuudet ovat tärkein voimavaramme, joista pidämme hyvää huolta. Työssä viihtyminen on meille erityisen tärkeää! Iloisen ja kannustavan työilmapiirin lisäksi  laaja organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet urapolkuun yhtiön sisällä.